Beşiktaş'tan Onana iddialarına cevap: Milan'a gidecekti

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan Onana iddialarına cevap: Milan'a gidecekti

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Kamerunlu ön liberonun, Amadou Onana yerine yanlışlıkla alındığı iddialarına gülüp geçildi: “Jean Onana’yı iki sene önce Milan istedi. Bu sene ise Genoa’nın elinden aldık”

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın Jean Onana transferi, Hürser Tekinoktay’ın iddiası ile yeniden sorgulanmaya başladı. Eski başkan adayı Tekinoktay, Amadou Onana ile Jean Onana’nın karıştırıldığını iddia ederek, “Yahu senin geçmişine baktığın herkesin istediği, Anderlecht-Hoffenheim alt yapısından yetişen ve Everton’a giden Amadou Onana. Aldığın ise, Kamerun Nkufo futbol okulundan yetişen, Jean Onana” ifadelerini kullandı. Konuyu kulüp yetkililerine sorduğumuzda Amadou Onana’ya hiçbir ilginin olmadığı cevabını aldık.

TOP GÜNEŞ'TE

Senegalli Onana’nın geçen sezon Everton’a 35 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olduğu belirtilirken, “Kulübüyle 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan, kulübünün kiralamak ya da satmak istemediği bir oyuncu. Zaten gündemimize gelemezdi ve gelmedi. Jean Onana’ya ise Milan’ın iki sene önce teklifi oldu. Bu sezon ise Genoa çok bastırdı ama biz aldık. Fransa’da her sezon piyasasını katlayan genç bir oyuncuyu yatırım amacıyla aldık. Hocamız zamanı geldiğinde kendisinden faydalanacaktır” ifadeleri kullanıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...