Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Beşiktaş'tan Talisca hamlesi

Beşiktaş'tan Talisca hamlesi
Fotoğraf Başlığı Besiktas'tan Talisca hamlesi

Beşiktaş, Anderson Talisca konusunda karar aşamasına geldi. Başkan Fikret Orman, Anderson Talisca ile ilgili temaslarda bulunmak için İngiltere’ye gitti.

Kaydet
a- | +A

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği başladı.

Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala şampiyonluk yarışında geride kalan siyah beyazlılar, gelecek sezon için somut adımları atıyor. Yönetimin 1 numaralı gündem maddesi Anderson Talisca.

Beşiktaş, mayıs ayı sonunda sözleşmesi tamamlanacak olan Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonu için İngiltere’de yapacağı görüşmeler sonrası karar verecek. İngiltere’ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca’yı kadrosuna katmak isteyen İngiliz kulüpleriyle temaslarda bulunacak.

Yıldız futbolcu konusunda uzlaşma sağlanırsa, Beşiktaş 21 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanıp, Talisca’nın bonservisini alacak. Daha sonra Talisca’nın bonservisi, anlaşma sağlanan İngiliz ekibine daha yüksek bir bedel karşılığı verilecek.

Talisca için Everton, Manchester United ve Wolverhampton’ın istekli olduğu biliniyor.

Siyah beyazlılarda 2 sezondur forma giyen Brezilyalı oyuncu 78 maçta 36 gol attı ve 11 asist yaptı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.