Bir dönemin vazgeçilmez Aslanları gözden düştüler

Bir dönemin vazgeçilmez Aslanları gözden düştüler

SPOR Haberleri

Mustafa kiralık gönderildi, sırada Morutan, Luyindama ve Boey var. Yerlilerden de Aytaç, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir yolcu gibi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’ın bir zamanlar vazgeçilmez isimleri teker teker gözden düşüyor. Fatih Terim döneminde banko forma giyen isimler, Mustafa, Morutan, Boey ve Luyindama; Domenec Torrent’in gelişiyle önce kulübeye çekildi. Şimdi de kiralık olarak gönderiliyorlar. Zamalek’ten büyük umutlarla transfer edilen Mustafa geçtiğimiz günlerde 250 bin avro gibi düşük bir ücret mukabilinde Nantes’a kiralandı.

YERLİLER DE GİDEBİLİR

Mısırlı golcüden sonra sırada Morutan ve Luyindama var. Okan Buruk’un istediği iki orta saha takviyesinin bitmesi durumunda Cicaldau’nun da kiralık gitmesi söz konusu. Morutan’ı tekrar yükselişe geçmesi için bir sezon Süper Lig’de oynamasını isteyen Buruk, Luyindama ve Boey için de “Gidebilir” raporu verdi. Yerlilerden ise Aytaç Kara, Ömer Bayram, Emre Taşdemir de yol ayrımına yakın.

İKİNCİ AVUSTURYA SEFERİ

Sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray bugün tekrar Avusturya’ya gidiyor. Sarı kırmızılılar yarın Salernitana, cumartesi günü ise Fiorentina ile hazırlık maçı yapacak. Aslan, pazar günü yurda dönecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...