Bir yaz klasiği; Harry Kane takımda kalacak mı? Tottenham Hotspur'dan yıldız golcüsüne rekor sözleşme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir yaz klasiği; Harry Kane takımda kalacak mı? Tottenham Hotspur'dan yıldız golcüsüne rekor sözleşme

SPOR Haberleri

Teknik direktörlüğe Ange Postecoglou'nun gelmesinin ardından Tottenham Hotspur'daki geleceği merak edilen Harry Kane, Premier League'in en çok yıllık ücret alan futbolcusu olabilir. Bayern Münih'in gündemindeki İngiliz golcü takımda kalması halindehaftalık 400 bin pound kazanacak. 30 yaşındaki santrforun kısa süre içinde karar vermesi gerekiyor.

Premier League'de geçen sezon ilk 4'e giremeyen ve Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Tottenham Hotspur, yıldız glcüsü Harry Kane'i kaybetmek istemiyor. Londra ekibi, altyapısından yetişen ve İngiliz futbolunun son yıllardaki en büyük golcüsü olan 30 yaşındaki santrfor için dev bir sözleşme hazırladı.

DE BRUYNE'Yİ YAKALAYACAK

Bayern Münih'in 100 milyon euroluk resmi teklifini geri çeviren Tottenham Hotspur, Harry Kane'e takımda kalmaya karar verdiği takdirde haftalık 400 bin pound önerecek. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Kane, bu kontrata imza etmesi halinde Kevin De Bruyne'le birlikte ligin en çok kazanan isimlerinden olacak.

Premier League'de Kevin De Bruyne ligin en çok kazanan ismi olurken Erling Haaland 375 bin sterlinle ikinci, Mohamed Salah 350 bin sterlinle üçüncü sırada yer alıyordu.

PREMIER LEAGUE'DE KALMAK İSTİYOR

Her yaz ismi transfer haberleriyle anılan Harry Kane sırasıyla Manchester United ve Manchester City'nin kapısından dönmüştü. Yıldız futbolcuya Bayern Münih ciddi anlamda talip olmuş ancak rekor hedefi bu transfere engel olmuştu.

Kane, Premier League'de 213 gol atarken, 48 gol daha atması halinde Alan Shearer'e ait en çok gol atan futbolcu rekorun yeni sahibi olacak.

Bir yaz klasiği; Harry Kane takımda kalacak mı? Tottenham Hotspur'dan yıldız golcüsüne rekor sözleşme

Tottenham Hotspur, kanat oyuncusu Manor Solomon'ı transfer etti. 

MANOR SOLOMAN AÇIKLANDI

Kulüpten yapılan açıklamada, Shakhtar Donetsk forması giyen İsrailli kanat oyuncusu Solomon ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Geçen sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki Solomon, 24 maçta 5 gol attı. Başkent ekibi, yaz transfer döneminde Dejan Kulusevski, Guglielmo Vicario ve James Maddison'ı renklerine bağlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...