Bjelica aklındaki Trabzonspor'u anlattı: Baskılı Fırtına

- Güncelleme:
Bjelica aklındaki Trabzonspor'u anlattı: Baskılı Fırtına

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında deplasman fobisine son veremedi ve sergilenen futbol da ilerisi adına umut verici değildi. Ancak umutlu olan ve camiaya mesajlar veren bir isim vardı.

Yeni teknik direktör Nenad Bjelica. Bordo mavili takımın başında ilk büyük maçına çıkan ve onu da kaybeden Hırvat teknik adam, kadro tercihi konusunda “kalıcı” isimlere şans verdiğini ve onların performanslarını değerlendirme şansı bulduğunu söyledi.

YENİLİK ŞART

Hedefsiz kalan bir takımda oyuncuları motive etmenin zorluğuna değinen Bjelica, yeni sezona yönelik ise aklındaki takımı anlattı. Fiziksel olarak daha güçlü bir takım oluşturacaklarını belirten çiçeği burnunda teknik adam “Yeni sezonda Trabzonspor daha kompakt olacak, rakibe baskı yapacak ve daha çok mücadele edecek” dedi. Bjelica’nın kale ve orta saha hariç hemen hemen her bölgeye de takviye yapılması gerektiği konusunda yönetime rapor verdiği biliniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...