Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı özel tasarım formaları depremzedeler yararına açık artırmada

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı özel tasarım formaları depremzedeler yararına açık artırmada

SPOR Haberleri

Bundesliga devi Borussia Dortmund, ligin 21. haftasında Hertha Berlin ile karışılacağı maçta futbolcuların giyeceği özel tasarım siyah renk formaları, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar görenler için açık artırmayla satışa çıkaracak.

Borussia Dortmund'dan depremzedelere destek... Alman kulübü, özel tasarım formaları depremzedeler yararına açık artırmaya çıkaracak.

Kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye-Suriye sınır bölgesinde meydana gelen depremlerin şimdiden son yüz yılın en kötü doğal afetleri arasında yer aldığına işaret edildi.

HERTHA BERLİN MAÇINA ÖZEL TASARIM FORMALAR

Açıklamada, kulübün, depremzedelere bir kez daha yardım etmek için 19 Şubat Pazar günü Hertha Berlin ile yapılacak karşılaşmada oyuncuların giyeceği “özel formaları” açık artırmaya çıkarmaya karar verdiği aktarıldı.

Taraftarların Türkiye’de ve Suriye’deki insanlara yardım etmek için bağışta bulunmaları için de çağrı yapıldı.

BAĞIŞ HESABI PAYLAŞILDI

Borussia Dortmund'dan yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye'nin güneydoğusundaki ve iç savaşın parçaladığı Suriye'nin kuzeybatısındaki insanlara bir kez daha yardım etmek için BVB, kısa bir süre önce tüm oyuncuların Pazar günü Hertha BSC'ye karşı giydiği yeni özel formaları açık artırmaya çıkarmaya karar verdi (MatchWornShirt aracılığıyla) Bu türden bir ilk eylem, Werder Bremen'e karşı oynanan oyun sırasında zaten gerçekleşti. 

Borussia Dortmund, Türkiye ve Suriye'deki insanlara yardım ve bağışta bulunmanız için sizi tekrar çağırmak istiyor."

Bağış hesabı: 

MEDICO
anahtar kelime: deprem acil yardım
medico uluslararası eV
IBAN: DE69 4306 0967 1018 8350 02
BIC: GENODEM1GLS
GLS Bankası

Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçı özel tasarım formaları depremzedeler yararına açık artırmada

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...