Bu nasıl Fırtına? Trabzonspor 14 şut attı, tek isabet bulamadı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Bu nasıl Fırtına? Trabzonspor 14 şut attı, tek isabet bulamadı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavililer karavana attı! İlk devre Trabzon, ikinci yarı Karagümrük etkili olsa da tabela değişmedi, futbol izleyenlere keyif vermedi

Abdullah Avcı ile yeni bir sayfa açan ve geçen hafta Alanya’yı deviren Trabzonspor, İstanbul’da Fatih Karagümrük karşısındaydı. Isınırken sakatlanan Trezeguet’nin yerine son anda Fountas on bire alındı. Fırtına maça hızlı başladı. 1’de Onuachu, 3’te Eren Elmalı ve 9’da Mehmet Can’ın kaleyi bulmayan şutları vardı. İlk devre Trabzonspor adına iki top (biri Mendy) direkten geri gelirken 40’ta Güven Yalçın’ın ağlara giden topunda ofsayt kararı doğruydu.

UĞURCAN KURTARDI

İlk 45 dakikalık dilimde isabetli şutun olmadığı maçın ikinci devresi daha dengeli başladı. İlk isabetli şut 59’da Feghouli ile gelirken kaleci Uğurcan başarılıydı. 63’te Güven’in 64’te Eysseric’in şutlarını Uğurcan uzanarak çıkardı. Oyuna yeni giren Enis Bardhi 71’de müsait durumda kaleyi bulamadı. 83’te Onuachu’nun ağlara giden topu öncesi hakem faul olduğunu belirledi. Sonuç olarak Trabzonspor 13 şutta isabet bulamadan maçı tamamladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...