Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Burak Elmas'tan yeni hamle: Olağanüstü itiraz!

Burak Elmas'tan yeni hamle: Olağanüstü itiraz!
Fotoğraf Başlığı Burak Elmas'tan yeni hamle: Olaganüstü itiraz!

İrfan Can’a verilen iki maçlık ceza sonrası harekete geçen Elmas, ‘olağanüstü basın toplantısında’ MHK’nın hakem atamaları ve PFDK’nın cezalarını değerlendirecek.

Kaydet
a- | +A

Yalımcan Sarpyel

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında “Soyunma odası koridorlarında kayıt alan gözlemciler var” çıkışında bulunan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bugün de ‘olağanüstü toplantı’ yapacak. Elmas’ı toplantı yapmaya iten sebep ise PFDK’nın Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can’a verdiği iki maçlık ceza. Söz konusu Galatasaray olduğunda TFF’nin ‘üst sınırdan’ ceza kestiğini iddia eden Elmas, ayrıca MHK’nın hakem tayinlerini de değerlendirecek.

‘Çifte standart’ isyanı
Son dönemde Burak Elmas’a 45 gün hak mahrumiyeti cezası kesilirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sevke gerek görülmedi. Fatih Terim’e 6 maç ceza gelirken, Sergen Yalçın’a bir maç verildi. Takım arkadaşına yaptığı ‘saldırıdan’ Marcao 8 maç ceza alırken, ‘saldırı’ fiilinden İrfan Can’a ise 2 maç ceza geldi. MHK ayrıca Cüneyt Çakır’ı 6,5 ay aradan sonra Galatasaray’ın maçına verdi. Elmas’ın ‘olağanüstü basın toplantısı’ bugün 12.00’de başlayacak.

Ayağa kalkmalıyız
Sahasında bugün Altay’ı ağırlayacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına ikazlarda bulundu. Terim “Artık ayağa kalkma vakti geldi. İlk yarıda kalan beş maçı da kazanmalıyız” dedi.

BAKMADAN GEÇME
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
HABER

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.