Burak Yılmaz hocalık kariyenin ilk maçında sınıfta kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Burak Yılmaz hocalık kariyenin ilk maçında sınıfta kaldı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor’a yenilerek şampiyonluk umutlarını iyice kaybederken, Burak Yılmaz’la yepyeni bir krize yelken açtı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Bailly ile Tayfur arasındaki yaşanan sürtüşmeden sonra “Beşiktaş formasını çekip öyle yakasına yapışamazsın. Ben bunu yaptırmam. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncumuza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmem, etmeyeceğim” diyen Burak Yılmaz’ın bu tavrını kimse anlayamadı. Genç teknik adamın, Bailly’yi oyundan çıkararak cezalandırmasına futbolcular da mana veremedi.

GEREKSİZ BİR KAPRİS

Burak Yılmaz’ın devrelerdeki oyun farkını ‘siyah ve beyaz’ olarak değerlendirmesine yol açan durum, futbolcuların tepkisi sebebiyle gerçekleşti. Bailly’nin gereksizce cezalandırılmasına öfkelenen bazı oyuncular ikinci yarıda neredeyse sahada yoktu. Burak Yılmaz yeni kariyerinin başında çok kritik bir hata yaparken, henüz futbolculuktan teknik adamlığa geçişi tamamlayamamış olduğunu gösterdi. Bu tecrübesizlik; Beşiktaş’ın zirve iddiasına tamamen kaybetmesine, futbolcuların da moralinin iyice bozulmasına yol açtı.

BAİLLY ÖZÜR DİLEDİ

∂ Beşiktaş’ın bugünkü idmanında teknik sorumlu Burak Yılmaz, Bailly ve Tayfur Bingöl olayı ile ilgili konuştu. Yılmaz, futbolculara “Bana her şeyi söylemekte serbestsiniz ama birbirinize herhangi bir konuda sert çıkmanızı kabul edemem” dedi ve Bailly’den özür dilemesini istedi. Fildişili oyuncu, Tayfur’la konuştuklarını ve aralarından bir problem olmadığını söylese de takımdan da özür dilemesi istendi. Bailly’nin bunun üzerine gönülsüzce özür dilediği öğrenildi. 

ÇALIMBAY’DAN TEPKİ

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz’ın açıklamalarına cevap verdi. Rıza Çalımbay, “Burak Yılmaz’ın konuşması benimle ilgiliyse doğru bir şey değil. Kimseden bir şey istemem, zorlamam. Bir antrenör çalışırken hiçbir şeyine karışmam. Öyle şeylerle işim olmaz. Burak Yılmaz beni de tanır, öğrencimdi” ifadelerini kullandı. Yılmaz, Antalyaspor maçı sonrasında “Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var” demişti.

BAŞKAN ÇEBİ’DEN UYARI

Antalya maçından sonra “Eğer ben 4 Aralık’a kadar devam edeceksem küçük bir isteğim olacak ama olmayacaksa ayrılacağım” ifadelerini kullanan Yılmaz, dün başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüştü. Genç teknik adam, seçime kadar başka bir teknik adamla görüşmemeniz, konsantrasyonum için önemli” dedi. Çebi’den “Sen bunları düşünme, işine odaklan. Oyuncularla diyaloğunu da pozitif tut” cevabını alan Yılmaz, planlanandan yarım saat sonra idmana çıktı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...