Burak Yılmaz maçtan sonra öfke patlaması yaşadı! 'Hayatım da umurumda değil. 3 puan da umurumda değil'

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ın geçici antrenörü Burak Yılmaz, Antalyaspor yenilgisinin ardından isim vermeden Rıza Çalımbay'a öfke kustu. "Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Kanal kanal geziyorlar" diyen Burak Yılmaz sinirlerine hakim olamadı.

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş zorlu deplasmanda öne geçmesine rağmen 2. yarıda 11 dakikada yediği 3 golle mağlup oldu.

Siyah-Beyazlılar'ın geçici antrenörü Burak Yılmaz, maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda esti gürledi.

"SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR"

"İlk yarı ikinci yarı bambaşka. Siyahla beyaz. İlk yarıdan sonra tamamen istediğimiz her şeyin olduğu, planımızın tuttuğu bir maçtı. İkinci devre biz de anlamadık neden böyle olduğunu. Bir sorumlusu varsa benim. Arkadaşları ben tercih ediyorum. Ben oynatıyorum. Biz de anlamadık neden böyle oldu. Bir sürü problem, sıkıntı var. Çözmeye çalışacağız. Söylemek istediğim çok şey var."

"BEN KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMEDİM"

"Ben hiç kimseden bir şey istemedim. Başkanımızın yönetimimizin aldığı kararla elimi taşın altına koydum geldim. Bu da sonuna kadar. Bana teşekkür edilirse teşekkür ederim. Elimden geleni veriyorum. Beşiktaş forması benim için çok değerli, çok değerli! Galibiyetten daha değerli. Benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerlisi Beşiktaş forması. Ben arkadaşlara elim titreyerek veriyorum o formayı. Onlar bana kullanıp böyle geri vermemeli. Verdiysem de almasını bilirim. Umurumda değil. Hayatım da umurumda değil. 3 puan da umurumda değil. Galibiyet de umurumda değil!"

Burak Yılmaz maçtan sonra öfke patlaması yaşadı! 'Hayatım da umurumda değil. 3 puan da umurumda değil'

"BEN TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMASAM NE OLUR?"

"Önemli olan Beşiktaş formasıdır. Ben Beşiktaş formasını verdim. Saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar geri alırım. Bu kadar! Bunu net söylüyorum. Benim hiçbir şey umurumda değil. Teknik direktörlük kariyerim de umurumda değil. Ben teknik direktörlük yapmasam ne olur. Hiçbir şey umurumda değil. Beşiktaş formasını ben ilk 11 oyuncularımıza, sonradan girenlere elim titreyerek veriyorum. Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapılmasını kabul etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz. Ben kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun.

KULİS YAPANLAR KİM?

Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Her şeyi konuşuyoruz. Bunları duyuyoruz. İzlemiyorum. Etkilenmemeye çalışıyorum. Kanal kanal geziyorlar. Ben şimdi başkanımla konuşacağım. 3-4 Aralık'a kadar devam edeceksem küçük bir isteğim olacak. Olmayacaksa yarın teşekkür edeceğim."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...