Burak Yılmaz'dan sürpriz imza! Türkiye'ye antrenör olarak dönüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burak Yılmaz'dan sürpriz imza! Türkiye'ye antrenör olarak dönüyor

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fortuna Sittard ile yollarını ayıran Burak Yılmaz'ın emekli olduğunu yakın zamanda açıklayarak antrenör olacağı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile sözleşmesini fesheden Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a geri döneceği konuşuluyor.

Emekli olmayı düşünen Burak'ın bu kez Şenol Güneş'in ekibine dahil olarak kariyerine antrenör olarak devam edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün oynanan Eyüpspor-Bodrumspor maçını stadyumdan izleyen 37 yaşındaki oyuncu, "Seni Beşiktaş'a bekliyoruz, Şenol hocanın yanına bekliyoruz" sözleriyle kendisine seslenen bir taraftara selam vererek tebessüm etti.

Burak Yılmaz'dan sürpriz imza! Türkiye'ye antrenör olarak dönüyor

AHMET NURİ ÇEBİ VE ŞENOL GÜNEŞ GÖRÜŞECEK

Beşiktaş'a dönmeyi çok isteyen Türk yıldızın Beşiktaş yönetiminin son kararını beklediği belirtildi.

Çıkan iddialara göre Ahmet Nur Çebi'nin Burak Yılmaz ismine şimdilik karşı olduğu ama konuyla ilgili Şenol Güneş'ın isteğini kırmayacağı öğrenildi.

Bu sezon Fortuna Sittard ile 26 maça çıkan Burak Yılmaz, 9 gol ve 5 asist katkısında bulundu.

BURAK YILMAZ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak Yılmaz, pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı yapacağını duyurdu.

Gazetecileri davet eden Yılmaz, "Pazartesi günü saat 16:00 da Çırağan sarayında basın toplantısı yapacağım. Değerli basın mensuplarını bekliyorum. Sevgiler." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/yilmazburak17/status/1664593136771801092

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...