Bursaspor'da Murat Sözkesen dönemi başladı! Sportif direktördü, hoca oldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bursaspor'da Murat Sözkesen dönemi başladı! Sportif direktördü, hoca oldu

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Bursaspor’da Nedim Vatansever’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Murat Sözkesen getirildi. Yaklaşık 20 gün önce Teknik Menajer olarak göreve başlayan Sözkesen, bundan böyle takımın başında yer alacak. Sözkesen’in görevine sportif direktörlük görevine Mustafa Gönden getirildi. Her iki isim için de resmi açıklamanın yapıldı.

Bursaspor’da dün Nedim Vatansever’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Murat Sözkesen getirildi. Yeşil-Beyazlılar yeni teknik direktörü Murat Sözkesen’i ve Sportif Direktörü Mustafa Gönden’i resmen duyurdu.

GÖLCÜKSPOR YENİLGİSİ HOCAYI GÖNDERDİ

TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Gölcükspor'a elenmişti.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüzde daha önce Teknik Menajerlik görevini yürüten Murat Sözkesen, yönetim kurulumuzun aldığı karar neticesinde Teknik Direktörlük görevine getirilmiş olup yıllarca yeşil-beyazlı forma altında birlikte mücadele ettiği Mustafa Gönden ise kulübümüzün Sportif Direktörü olmuştur. Camiamızın bilgisine sunarız.”

https://twitter.com/BursasporSk/status/1712104568694194401  

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...