Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bursaspor'un hakem isyanı: Maalesef bize mağlubiyet aldırdı!

Bursaspor'un hakem isyanı: Maalesef bize mağlubiyet aldırdı!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Fatih Karagümrük'e karşı deplasmanda aldıkları 2-1'lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, hakem Gürcan Hasova’nın yönetimine tepki gösterdi. Er, "Maalesef hakem bize mağlubiyet aldırdı. Çok kötü niyetliydi. Bunu çok hissettik" dedi.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Trendyol 1'inci Lig’in 3'üncü haftasında Bursaspor, Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Er, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er
Başlık ResmiBursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er

"HAKEM ÇOK KÖTÜ NİYETLİYDİ"

46 yaşındaki çalıştırıcı, "Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Çok üstündük. 90 dakikada 2 basit gol yedik. Altı net pozisyonumuz var. Maçın başından sonuna kadar üstündük. Maalesef hakem bize mağlubiyet aldırdı. Çok kötü bir hakem yönetimi vardı. Çok kötü niyetliydi, bunu çok hissettik. Maçı istediği formasyona getirdi. Eyyamcılık yaptı. Maalesef hakeme rağmen atacaksın o pozisyonları. Bu maç bırakın beraberliği farka da gidebilirdik. Çok pozisyon kaçırdık. Bu kadar pozisyona girip atamamak bizi üzdü. Geçen hafta belki bu oyunun 10’da 1’ine kendimizi eleştirmiştik. Futbol böyle bir oyun. Biz iyi bir takımız. Kafamızı kaldırıp devam edeceğiz" diye konuştu.

Mustafa Er, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, "Transfer bir süreç, ayın 4’üne kadar devam edecek. Fırsat transferleri olursa değerlendirebiliriz. Son güne kadar her şey olabilir" açıklamasında bulundu.

ÖNERİLEN HABERLER
Bursaspor, Bodrum
SPOR

Bursaspor, Bodrum'dan 3 puanla dönüyor

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.