Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı! Türk stoperin yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı! Türk stoperin yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, sezon sonu için Atletico Madrid ile el sıkıştı. Milli oyuncunun bonservis bedeli olmadan transfer olacağı belirtildi. İngiliz ekibiyle bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar, sadece 4 maça çıkabildi.

İspanya La liga ekiplerinden Atletico Madrid'in sezon sonu için Çağlar Söyüncü ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Leicester City ile 2 ay sonra bitecek olan sözleşmesini uzatmayan 26 yaşındaki stoper, bonservisi bedeli olmadan imza atacak.

Sezon başı önerilen sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği gerekçesiyle kızağa çekilen Çağlar Söyüncü, Brendan Rodgers yönetiminde İngiliz ekibinde sadece 260 dakika sahada kaldı. 

Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı! Türk stoperin yeni takımı belli oldu

ATLETICO MADRID'DEN ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAMLESİ

2011-2012 sezonundan bu yana Atletico Madrid'de istikrarlı bir şekilde çalışan Diego Simeone, kadrosunda yeni bir Türk daha istedi. Daha önce Arda Turan ile beraber lig şampiyonluğu yaşayan Arjantinli hocanın bu kez Çağlar için ısrarcı olduğu belirtildi. Milli oyuncunun gelişiminden memnun olan Simeone'nin yönetimden Çağlar'ın mutlaka alınması gerektiğini iletti ve transferin büyük oranda gerçekleşeceği iddia ediliyor.

2018'de 21 milyon euro bedelle Freiburg'dan Leicester City'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İngiltere Lig Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...