Çağlar Söyüncü Leicester City'de kalabilir! Brighton'dan 5 yiyen Brendan Rodgers topun ağzında

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Çağlar Söyüncü Leicester City'de kalabilir! Brighton'dan 5 yiyen Brendan Rodgers topun ağzında

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Premier League'in 6. haftasında Leicester City'yi ağırlayan Brighton & Hove Albion 3 puanı 5-2'lik galibiyetle aldı. Üst üste 5. yenilgisini alan ve sezona 1 puanla başlayan Leicester City'de teknik direktör Brendan Rodgers'ın kovulmasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz medyası Rodgers'ın 7. haftadaki Aston Villa maçına çıkamayacağını yazdı. Kuzey İrlandalı'nın kovulması halinde Çağlar Söyüncü de takımda kalacak.

BRIGHTON - LEİCESTER CİTY (5-2) ÖZET İZLE

Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün Leicester City'deki geleceği merak konusu... 40 milyon euroluk yıldızı "Yeterli değil" diyerek oynatmayan Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers, bu hafta da Brighton deplasmanında 5 yedi. Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Leicester'da Taylandlı patronlar gidişattan rahatsız.

ATLETİCO MADRİD'LE ANLAŞMIŞTI

İngiliz basını 5-2'lik hezimetten sonra Rodgers'ın kovulmasına kesin gözüyle bakıyor. Yeni gelecek teknik direktörün de Çağlar Söyüncü'yü yeniden ilk 11'de oynatması ihtimali yüksek.

Yorumcu Rıdvan Dilmen bugün Çağlar Söyüncü'nün La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'le anlaştığını iddia etmişti. Milli stoper için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu biliniyor. Ancak Rodgers konusunda yaşanan son gelişme nedeniyle görüşmeler askıya alındı.

Çağlar Söyüncü'nün Premier League'de kalmak istediği ve 1-2 gün daha beklemeye karar verdiği öğrenildi.

Çağlar Söyüncü Leicester City'de kalabilir! Brighton'dan 5 yiyen Brendan Rodgers topun ağzında

LEİCESTER CİTY'DE STOPER EKSİK

Leicester City'nin 2018 yazında Freiburg'dan 18 milyon euroya transfer ettiği milli stoper Çağlar Söyüncü, Premier League'deki 4. sezonunda teknik direktörüyle sorunlar yaşıyor. Leicester City'nin topun ağzındaki hocası Brendan Rodgers, 26 yaşındaki yıldızı artık kadroda düşünmüyor.

Çağlar'ın yedeği olarak bilinen Wesley Fofana'yı 80 milyon euroya Chelsea'ye satan Leicester City, bu ismin yerini Wout Faes ile doldurdu. 24 yaşındaki Belçikalı stoper için Fransa'nın Reims kulübüne 17 milyon euro ödendi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...