Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sahalara dönüş tarihini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sahalara dönüş tarihini açıkladı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in iyi durumda olduğunu ama kondisyon eksikliğinden dolayı biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu duyurdu. İtalyan hoca, Türk yıldız için tarih verdi.

Sevilla ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumu hakkında bilgi verdi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz maça çıkamayan Arda'nın iyi durumda olduğunu belirten Ancelotti, "Arda Güler oldukça iyi ancak kondisyon eksiği var. 10 gün veya 2 hafta içinde en iyi performansını sergileyeceğine inanıyoruz. Çok genç ve iyi adapte olması gerekiyor. Farklı bir şekilde başlamak istiyordu ama çok genç ve dünya kadar zamana sahip. Hazır olmaya çok yakın." dedi.

Arda'nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen İtalyan hoca, "Arda Güler hücum oyuncusu, santrafor değil ve daha çok oyun kurucu Bellingham'a benziyor. Kanatta da oynayabiliyor" görüşlerini aktardı.

REAL MADRID'IN SEVILLA MAÇ KADROSU

Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sahalara dönüş tarihini açıkladı

Arda Güler Sevilla maçı kadrosuna alınmadı

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...