Cengiz Ünder Fenerbahçe ile anlaştı! Bonservis ücreti belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cengiz Ünder Fenerbahçe ile anlaştı! Bonservis ücreti belli oldu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru'yu 5-0 deviren Fenerbahçe, transferde sürpriz bir yıldızı İstanbul'a getiriyor. Sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, geçen sezon Fransa'da Marsilya forması giyen Cengiz Ünder ile anlaştı.

Fransız basınından L'Equipe'nin haberine göre; Transfer görüşmesinde bir araya gelen iki takımın pazarlıklarda sona geldiği belirtildi.

İsmail Kartal'ın ısrarla takımında istediği Cengiz'in bu hafta İstanbul'a geleceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin bu transfer için Marsilya'ya 10-12 milyon euro arası bonservis ödeyeceği iddia ediliyor.

Cengiz Ünder Fenerbahçe ile anlaştı! Bonservis ücreti belli oldu

MARSİLYA'DA 11 GOLE ETKİ ETTİ

Geçen sezon Marsilya'da Igor Tudor ile problemler yaşayan Cengiz Ünder, 46 resmi maçta 5 gol ve 6 asist katkısında bulundu.

Altınordu'da yaptığı çıkış sonrası 2016'da Başakşehir'e gelen Cengiz, İzmir ekibine toplamda 4.8 milyon euro kazandırdı.

Cengiz Ünder Fenerbahçe ile anlaştı! Bonservis ücreti belli oldu

BAŞAKŞEHİR'DEN 15 MİLYON EURO'YA ROMA'YA GİTMİŞTİ

Süper Lig'deki ilk sezonunda etkileyici bir performans sergileyen milli oyuncu, 2017 yaz transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Roma'ya gitmişti.

Daha sonra kiralık olarak Leicester City formasını da terleten Cengiz, 2021 yılında kiralık geldiği Marsilya'ya 2022'de bonservisiyle katıldı.

Fransız ekibi bu transfer için 8.4 milyon euroyu Roma'ya ödedi. Öte yandan Roma'da Edin Dzeko ile beraber oynayan Cengiz, Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda Boşnak golcüyle yeniden bir araya gelecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...