Cenk Tosun Süper Lig'de 25 gol ile Vodafone Park'ın en golcü futbolcusu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cenk Tosun Süper Lig'de 25 gol ile Vodafone Park'ın en golcü futbolcusu oldu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Alanyaspor’u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin 20. ve 50. dakikasında 2 gol kaydeden Cenk Tosun, Beşiktaş forması ile Vodafone Park’taki gol sayısını 25’e yükseltti ve sezon başında takımdan ayrılan Cyle Larin’i geride bırakarak bu alanda zirvede yer aldı.

Beşiktaş’ın milli golcüsü Cenk Tosun, Alanyaspor'a attığı 2 golle gol sayısını 25'e çıkardı ve Vodafone Park’ta bugüne dek en çok gol atan oyuncu oldu.

HERKES NASIL BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU BİLİR"

 "Takım olarak iyi oynadık. Alanyaspor arkadan pasla çıkmayı seven bir takım. Farioli hocam bu taktığı birkaç takımda oynattı. İyi çıkıyorlar ama iyi preste, hata da yapıyorlar. Üçüncü golü öyle bulduk. Genel olarak iyi performans sergiledik.

Herkes nasıl Beşiktaşlı olduğumu bilir, çocukluğumdan beri... Bu statta daha fazla gol atmak istiyorum. Burada ayrı bir motive oluyorum. Hoca maç sonu tribünlere gelmek istemedi. Çünkü 'Ben bir şey yapmadım, çocukların başarısı' dedi. Ama Aboubakar ile onu tribünlere götürdük. Unutamayacağım anlardan oldu."

GÜNEŞ'TEN ÖNCE GÜNEŞTEN SONRA

Güneş'ten önce tek golünü 10. haftadaki Trabzonspor maçında atan 31 yaşındaki futbolcu, Güneş sonrası Ümraniyespor (2), Galatasaray, Kasımpaşa, Konyaspor ve Alanyaspor (2) karşılaşmalarında gol sevinci yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda da Şanlıurfaspor (2) ve MKE Ankaragücü maçlarını boş geçmeyen Cenk, toplamda 11 gole ulaştı. Cenk Tosun, iç sahada attığı gollerle Vodafone Park'ta en fazla gol atan Beşiktaşlı futbolcu oldu. 

https://twitter.com/Besiktas/status/1619060099581939716

Cenk Tosun Süper Lig'de 25 gol ile Vodafone Park'ın en golcü futbolcusu oldu

ŞENOL GÜNEŞ'İN 125. GALİBİYETİ

Siyah-beyazlıların başında 211. resmi müsabakasına çıkan Şenol Güneş, 125. kez kazandı.

Beşiktaş bu sezon Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 8’i Süper Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 11 maça çıktı. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 8 galibiyet, 2 mağlubiyet elde ederken 1 kez de beraberlik elde etti.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1619045519103516672

DELE ALLİ: ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Beşiktaş'tan gönderileceği yönünde haberler çıkan İngiliz orta saha Dele Alli, Alanyaspor galibiyetinde gösterdiği performans ve attığı golle "son şansı"nı iyi değerlendirdi.

Yıldız isim maçtan sonra beIN Sports'a şunları söyledi:

"Gol katkım ve 3 puan için mutluyum. Güçlü bir performans gösterdik. Daha çok çalışacağız ve daha çok gelişeceğiz. Yapabileceklerimi insanlara göstermek istedim, motivasyon kaynağım bu. Buraya gelirken insanların beklentisi vardı. Yapabileceklerimi gösteremedim ama bu maç buna odaklandım. Benim değil, takımın performansı önemli. Ben de her maç elimden geleni yapacağım."

Cenk Tosun Süper Lig'de 25 gol ile Vodafone Park'ın en golcü futbolcusu oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...