Çok konuşulacak Mehmet Şimşek iddiası! Vergi indirimi isteyen üç büyüklere: Transferde şov yapıyordunuz...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Çok konuşulacak Mehmet Şimşek iddiası! Vergi indirimi isteyen üç büyüklere: Transferde şov yapıyordunuz...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Yaz transfer döneminde futbolculara milyonlar harcayan üç büyük kulüp iddiaya göre vergi indirimi için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapısını çaldı. Bakan Şimşek'in 3 büyük kulübün başkanına "Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Şimdi vergi indirimi mi istiyorsunuz?" yanıtını verdiği öne sürüldü.

Yaz transfer döneminde transfermark verilerine göre Fenerbahçe 56.8, Galatasaray 29.5, Beşiktaş ise 17 milyon euroluk transfer harcaması yapmtı. Türk futbolunun "Üç Büyükler"i yeni bir vergi indirimi için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapısını çaldı.

İddiaya göre; Bakan Şimşek kulüp başkanlarına "Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Şimdi vergi indirimi mi istiyorsunuz?" yanıtını verdiği öne sürüldü.

ÜÇ BÜYÜKLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

10 Haber'in haberine göre, transfer sezonunda kesenin ağzını açan üç büyükler, vergi indirimi için Mehmet Şimşek'in kapısını çaldı ancak istediklerini alamadı. İddialara göre, üç büyük kulübün başkanı Ali Koç, Dursun Özbek ve Ahmet Nur Çebi'nin taleplerini dinleyen Bakan Şimşek onları şaşırtan bir çıkış yaptı.

YİNE İNDİRİM İSTEDİLER

Daha önceki dönemlerde defalarca vergi indirimi alan kulüplere ret yanıtı verildi. Bakan Şimşek'in herkesi etkileyen bazı ürünlerdeki ÖTV artışı ve ek MTV vergisine vurgu yaptığı ve böyle bir ortamda spor kulüplerine indirim gibi bir uygulamanın yapılmasının söz konusu olmadığını söylediği belirtildi.

İddiaya göre Mehmet Şimşek, "Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Şimdi vergi indirimi mi istiyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...