Cristiano Ronaldo Avrupa'ya dönüyor! UEFA Başkanı Ceferin'den açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cristiano Ronaldo Avrupa'ya dönüyor! UEFA Başkanı Ceferin'den açıklama

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Avrupa hasreti bitiyor mu? Yıldız oyuncunun formasını giydiği Al-Nassr'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alabileceği konuşuluyor.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr başta olmak üzere bazı Arap takımlarının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gidebileceği iddia edildi.

Abu Dhabi Sports'ta yer alan habere göre UEFA'nın, yeni sezonda Talisca ve Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr'ı Şampiyonlar Ligi'ne davet edebileceği konuşuluyor.

Son 1 yılda Avrupa futbolundan Suudi Arabistan Ligi'ne giden yıldız oyunculardan dolayı bu ihtimalin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Cristiano Ronaldo Avrupa'ya dönüyor! UEFA Başkanı Ceferin'den açıklama

Anderson Talisca - Cristiano Ronaldo

UEFA BAŞKANI CEFERIN DAHA ÖNCE REDDETMİŞTİ

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin daha önce yaptığı bir açıklamada, Suudi Arabistan ekiplerinin kesinlikle Şampiyonlar Ligi'nde yer almayacağını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Suudi Arabistan'ın Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmayı ya da kulüplerinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını çok istediği söyleniyor ama ben bunu hep bir aracı vasıtasıyla öğreniyorum. Bana kimse bir şey teklif etmedi. Bazen medyada bu konuyu görüştüğümüzü okuyorum ama bu tamamen saçmalık. Şampiyonlar Ligi, Avrupa'da gerçekleşecek ve UEFA üyesi ülkelerden takımlar yer alacak."

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...