Cristiano Ronaldo dünya futbol tarihine geçti! Portekizli yıldız Messi'yi gölgede bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Cristiano Ronaldo dünya futbol tarihine geçti! Portekizli yıldız Messi'yi gölgede bıraktı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, dünya futbol tarihinde bir ilk yaşayarak yeni bir rekora imza attı.

Al-Nassr'da oynayan Cristiano Ronaldo, milli takım ve kulüp takımlarında oynadığı resmi maçlarda 850 gol atan ilk futbolcu oldu.

 Al Hazm'a karşı oynanan mücadelede gol sevinci yaşayan 38 yaşındaki oyuncu, kırılması zor bir rekora imza atarak tarihe geçti.

Cristiano Ronaldo dünya futbol tarihine geçti! Portekizli yıldız Messi'yi gölgede bıraktı

RONALDO 850 GOL ATAN İLK FUTBOLCU OLDU

Cristiano Ronaldo gollerinin 123'ünü milli takım, 450'sini Real Madrid, 145'ini Manchester United, 101'ini Juventus, 5'ini Sporting Lizbon, 26'sını da Al Nassr formasıyla attı.

Lige üst üste 2 mağlubiyetle başlayan Al Nassr, Ronaldo'nun 6 gol attığı son 3 maçını kazanarak puan tablosunda 6. sıraya çıktı.

Öte yandan Ronaldo ile sürekli karşılaştırılan Lionel Messi ise kulüp takımlarında çıktığı resmi maçlarda 721 gol attı. Arjantinli yıldız milli takımda ise 103 kez gol sevinci yaşadı. Inter Miami'de oynayan Messi'nin Ronaldo'yu geçip, geçmeyeceği merakla bekleniyor.

RONALDO'NUN ATTIĞI 850. GOL

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1698262413596852556

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kınalıkoç 4 Eylül 2023 02:16

Brezilyalı Romario 1000 in üzerinde gol attı. Yanlış haber yapıyorsunuz. Romario'yu geçen olmadı henüz...

Sonraki Haber Yükleniyor...