Cristiano Ronaldo'ya Fenerbahçe yolu açıldı! Manchester United sözleşmesini feshetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cristiano Ronaldo'ya Fenerbahçe yolu açıldı! Manchester United sözleşmesini feshetti

SPOR Haberleri

Manchester United'la yaşadığı olay polemik sonrası Portekiz Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası kampına giden Cristiano Ronaldo resmen boşa çıktı. Premier League devi 38 yaşındaki yıldızın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Ronaldo'nun ne kadar tazminat alacağı henüz netleşmedi. Jorge Jesus'un eski talebesini Fenerbahçe'ye getirmek istediği iddia edilmişti. Sarı-Lacivertli taraftarların Ronaldo heyecanı sürüyor.

Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. 

Manchester United ile Ronaldo'nun yolları, 37 yaşındaki golcü oyuncunun, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de yayınlanan "Piers Morgan Sansürsüz" programındaki ses getiren röportajından bir hafta sonra ayrıldı.

ERİK TEN HAG'I YİYEMEDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiği belirtildi. Manchester United formasıyla 346 maçta 145 gol atan Ronaldo'ya, takıma katkısından dolayı teşekkür edildi.

Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 defa layık görülen Ronaldo, Piers Morgan Sansürsüz programında, Erik ten Hag'ın da aralarında bulunduğu birkaç kişinin kendisini kulüpten göndermeye çalıştığını ve ihanete uğramış hissettiğini söylemişti.

https://twitter.com/ManUtd/status/1595107357159297029  

Cristiano Ronaldo'ya Fenerbahçe yolu açıldı! Manchester United sözleşmesini feshetti

FENERBAHÇE İDDİALARI DOĞRU MU?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Sporting'den eski öğrencisi olan Cristiano Ronaldo'nun geçtiğimiz yaz gündeme gelmesi üzerine, "Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Tabii ki Ronaldo'yu isterim ama onun farklı planları var" demişti. 

Yönetici Selahattin Baki ise "Duyduğum en büyük yalan" diye konuşmuştu.

Ancak süper yıldızın United'la köprüleri atmasının ardından şartlar değişti. Geçtiğimiz günlerde Ronaldo ile Fenerbahçe'nin ismi yeniden anılmaya başladı. Sarı-Lacivertli yönetimden henüz bir açıklama gelmedi.

Mesut Özil transferinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Başkan Ali Koç'un bu tarihi fırsatı kaçırmak istemediği biliniyor.

REAL MADRİD ÖNDE

İngiliz basınından Piers Morgan'a verdiği olay röportajla Manchester United'la köprüleri atan 38 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun devre arasında hangi takıma gideceği merak ediliyordu. Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Real Madrid ile 6 bir kiralık sözleşme imzalamak için başkan Florentino Perez'le bir araya geleceği iddia edildi.

REAL MADRİD'DE EFSANE OLDU

Real Madrid 2009 yazında 94 milyon euroya United'dan transfer ettiği Portekizli süper yıldızı 2018 yazında Juventus'a 118 milyon euroya satmıştı. Geçen yaz Manchester United'a geri dönen CR7'nin sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...