Daler Kuzyaev Beşiktaş'ın teklifini kabul etti, imza parası krizi aşılmaya çalışılıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Daler Kuzyaev Beşiktaş'ın teklifini kabul etti, imza parası krizi aşılmaya çalışılıyor

SPOR Haberleri

Son Dakika Beşiktaş haberi: Daler Kuzyaev'in Beşiktaş transferinde son dakika pürüzü yaşanıyor. Beşiktaş, Kuzyaev’e 1.5 milyon Euro yıllık ücret önerdi. Oyuncu ise 2 milyon Euro talep etti. Arada 500 bin Euro'luk fark olsa da asıl sorun son anda imza parasının yükseltilmesi oldu.

Beşiktaş, bir süredir temas halinde olduğu Rusya şampiyonu Zenit'in tecrübeli ismi Daler Kuzyaev’e yeni bir teklif sunmuş ve 30 yaşındaki futbolcunun cevabını beklemeye koyulmuştu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Zenit'le sözleşmesi biten Kuzyaev, 2 milyon Euro'luk maaşın yanı sıra bonservisi elinde olduğu için imza parası istedi. Siyah-Beyazlı yöneticiler bu gelişme sonrası bekleme kararı aldı.

İMZA PARASINI YÜKSELTTİLER

Teknik direktör Şenol Güneş'in onayı sonrası söz konusu transfer için harekete geçen Beşiktaş, Kuzyaev’e 1.5 milyon Euro yıllık ücret önerdi. Oyuncu ise 2 milyon Euro talep etti. Arada 500 bin Euro'luk fark olsa da asıl sorun son anda imza parasının yükseltilmesi oldu.

Teklif edilen rakamı biraz yükseltmeyi planlayan yönetim, mukaveleye ayrıca bonus maddeleri koyarak Kuzyaev'i ikna etmeye çalışacak. Taraflar arasındaki pazarlıkların hafta başına kadar sonuçlanması bekleniyor.

Kuzyaev, geçen sezon görev yaptığı 34 maçta 5 gol, 7 asistlik skor katkısı yaptı. 30 yaşındaki orta saha, Rusya Milli Takımın’da 46 kez forma giydi.

Daler Kuzyaev Beşiktaş'ın teklifini kabul etti, imza parası krizi aşılmaya çalışılıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...