Davinson gerçeği: Galatasaray takası kabul etmemiş

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Davinson gerçeği: Galatasaray takası kabul etmemiş

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Tottenham, Kolombiyalı yıldızı Nelsson + 2 milyon avro karşılığında sarı kırmızılılara vermeye hazırdı. Aslan 25 milyon avro beklentisi yüzünden bunu kabul etmedi, Danimarkalı savunmacı elde kaldı…

Galatasaray sezon başında flaş transferlere imza attı. Ancak bunlar içinde hâlihazırda en çok verim aldığı oyunculardan birisi Davinson Sanchez oldu. Ziyech, Ndombele, Tete, Zaha, Bakambu, Halil ve Angelino gibi isimler sınırlı katkıda bulunurken Kolombiyalı yıldız, savunmanın göbeğinde Abdülkerim Bardakcı ile birlikte değişmez isim hâline geldi. Sarı kırmızılıların yıldız savunmacıyı Nelsson’la üstüne de para alarak takas etme şansını elinin tersiyle ittiği ortaya çıktı.

NELSSON PAS TUTTU

Tottenham, o dönemde Davinson Sanchez’e talip olan sarı kırmızılılardan Danimarkalı stoperi istedi. Üzerine de 2 milyon avro daha verebileceğini iletti. Ancak Nelsson’dan 25 milyon avro bekleyen sarı kırmızılılar bu teklifi reddetti. Davinson Sanchez, 9.5 milyon avroya transfer olurken İngiliz basını bu miktarın bonuslarla birlikte 14,8 milyon avroyu bulduğunu dile getirdi. Kulübeye mahkûm olan Nelsson’un piyasa değeri iyice düşerken 25 milyon avroluk beklenti hayal oldu. 

TAPUSU ALINIP KİRALANACAK

Galatasaray, savunmanın soluna çare olması için kadrosuna kattığı ancak son haftalardaki formsuzluğu sebebiyle verim alamadığı Angelino için çareler arıyor. Sarı kırmızılıların Fenerbahçe’nin Bruma’da yaptığı gibi oyuncunun tapusunu alıp devre arasında İspanyol kulüplerine kiralayacak. 

BURUK’UN GÖZÜNE GİRDİ

Attığı golle Rize’de takımına galibiyeti getiren Sergio Oliveira, teknik direktör Okan Buruk’un gözüne girdi. Haftalardır yedek kulübesine çakılan Portekizli yıldızın Kasımpaşa maçında ilk on birde görev alması bekleniyor. Buruk, Oliveira’yı Torreira’nın partneri yapacak. 

DROGBA UNUTAMIYOR

Didier Drogba, Galatasaray’ı unutamadığını bir kere daha gösterdi. Fildişili yıldız Ballon d’Or töreninde “Galatasaray’da kısa bir süre bulundum ancak hayatımın en güzel anlarını orada geçirdim. Ben Galatasaray’ın futbol elçisiyim” sözleriyle geceye damga vurdu. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...