Derbi öncesi Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu şoku

Düzenleyen:
Derbi öncesi Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu şoku

SPOR Haberleri

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun çekilen MR’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Karagümrük maçının 33. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Galatasaray, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun kasık adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

"ADALESİNDE ZORLANMA VE KANAMA TESPİT EDİLDİ"

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Fatih Karagümrük maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Kerem Aktürkoğlu'nun çekilen MR'ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildi. Futbolcunun tedavisine başlandı." ifadeleri kullanıldı.

TORRENT'TEN KEREM'E DESTEK

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile oynadığı mücadelede sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu sakatlandı. Müsabakanın 33. dakikasında sakatlığından dolayı kendini yere bırakan 23 yaşındaki futbolcu, daha sonra oyuna devam edemedi. Teknik Direktör Domenec Torrent, saha kenarına gelirken üzgün olan Kerem’i sarılarak teselli etti.

Kerem Aktürkoğlu’nun yerine mücadelenin 35. dakikasında oyuna Emre Kılınç dahil olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...