Derbi öncesi Santos'un umudunu kestiği yıldızı açıkladı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Derbi öncesi Santos'un umudunu kestiği yıldızı açıkladı!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş muhabirlerinden Serdar Sarıdağ, Galatasaray derbisi öncesi Ferando Santos'un umudunu kestiği yıldız futbolcuyu açıkladı ve Sarıdağ "Hoca kimseye sırtını dönmüyor ama Rebic'ten umudunu kesti. Normalde Galatasaray karşısında 11'de olması gerekirdi. Demek ki bir şey var Rebic'te" ifadelerini kullandı.

Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Beşiktaş'ta tüm gözler ligdeki Galatasaray derbisine çevrilmiş durumda. 

Gazeteci Serdar Sarıdağ da Skorer Instagram yayınında siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Serdar Sarıdağ, derbi öncesi Beşiktaş'ın planlarını açıklarken Semih Kılıçsoy gerçeklerini de duyurdu.

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

'EN ÇOK ELEŞTİRİLEN TAKIM BEŞİKTAŞ'

"Tabii ki derbinin havası başkadır ama yaz transfer döneminde milyonlarca euro harcayan iki kulüp Türkiye Kupası'nda yoklar. Hem de kötü oyunlarla yoklar. Kupanın bu dönemleri, takımların ligde de tempo olarak düşüş yaşadıkları dönemler. Şu an iyi durumda olan Beşiktaş ama en çok eleştirilen takım da Beşiktaş. Bir gariplik var."

"Santos'a gün gelecek 'hoca değilsin' diyecekler. Oyunu her gün iyiye giden Beşiktaş varken bu kadar eleştiri geliyorsa bir ayağı takılsın neler olacak?"

'SANTOS ZOR BİR DÖNEMDE GELDİ'

"Santos zor bir dönemde Beşiktaş'a geldi. Karşısındaki takım kadro olarak daha geniş. Santos'un elindeki takım ise yüzde 40'larda şu an. Bu takımın gerçekten tek kale oynayabilecek gücü olsa diğer hocalar zaten gitmezdi. Bu maç elbette Sanstos'u bağlar ama sonradan gelmiş bir hoca. Ciddi bir enkaz var ortada. Diğer hocalar o yüzden yapamadı. Bu sene Santos'la ilgili sert ve net ifadeler kullanmak doğru değil. "

'SANTOS SINIFTA KALMAZ'

"Santos bu sene sınıfta kalmaz. Asıl seneye göreceksiniz. Şu an Türkiye Kupası'nda devam eden Santos, Okan hoca ve İsmail hocadan başarılıdır."

'DERBİDE FARKLI KOMBİNASYONLAR OLABİLİR'

"Salih sakatlıktan çıkmıştı. Yorgunluğa bağlı ağrıları var ilk 11'de farklı kombinasyonlar olabilir. Amartey ve Musrati'yi yan yana görürsem şaşırmam. Muçi kanatta da orta sahada da oynayabilir. Henüz 11 yok ama kafasında şu isimler var: Mert, Onur veya Svensson, Necip, Omar, Masuaku, Musrati, Muçi, Semih, Cenk ve Rashica."

"Musrati'nin yanı ve önü henüz net değil."

'BEŞİKTAŞ KORKAK DEĞİL'

"Beşiktaş korkak değil akıllı bir futbol oynuyor. Ne oldu Galatasaray'a Prag maçında? Hoca teşhisi iyi koydu o yüzden doktor Santos diyorlar."

'Aboubakar, Ghezzal falan ilk 11 oyuncuları değiller artık. Cenk Tosun bugün Aboubakar'ın önünde yer alıyorsa Aboubakar bir düşünecek.'

'REBİC'TEN UMUDUNU KESTİ'

"Hoca kimseye sırtını dönmüyor ama Rebic'ten umudunu kesti. Normalde Galatasaray karşısında 11'de olması gerekirdi. Demek ki bir şey var Rebic'te."

SEMİH KILIÇSOY GERÇEKLERİ

"Semih'i sezon başında 'kiralık gönderelim mi?' diye düşünüldüğünü biliyorum. Kim onu göndermediyse Allah razı olsun."

'TARAFTARA GALİBİYETİ HEDİYE ETMEK İSTİYOR'

"Santos'un amacı derbide kazanıp güzel bir galibiyet hediye etmek taraftara."

"Galatasaray savunması son 3 maçta kaç gol yedi? Demek ki bir açık var. Santos bu maçları not etmedi mi sanıyorsun? Galatasaray tabii ki daha fazla motive olup Beşiktaş'ı yenebilir. Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluğu garanti değil dua etsinler 3. bir takım yok."

'CHAMBERLAİN GERİ DÖNÜYOR'

"Alex Oxlade-Chamberlain yatarak para kazanmaya gelmedim dedi, sözleşmesini dondurma teklifi karşısında. Nisan'da dönüyorum diyor adam. Bu ay içerisinde antrenmanlara başlıyormuş. Musrati ve Muçi'yle çok iyi anlaşır. Şu anda Türkiye'de en iyi kariyere sahip oyuncu. Icardi'den daha iyi kariyeri var. "

'İYİ BİR ICARDİ'Yİ TUTAMAZSIN'

"Icardi büyük bir golcü gelir. Özel önlem gelir tabii. İyi bir Icardi'yi, tutamazsın."

MAÇIN HAKEMİ

"Ben yabancı hakem tercih ederdim derbiye. Çok kritik bir döneme giriyoruz. Çoğu kulübü ilgilendiren bir maç. Bu maça yabancı hakem verilebilirdi."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...