Dev kulüpler kapıda! Jorge Jesus'tan Ferdi Kadıoğlu kararı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dev kulüpler kapıda! Jorge Jesus'tan Ferdi Kadıoğlu kararı

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de lider konumda bulunan ve Avrupa Ligi'nde de grubundan lider çıkan Fenerbahçe'de birçok futbolcu, sergiledikleri başarılı performans sonrası dev kulüplerin radarında. Bu isimler arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu'na ise Jorge Jesus'tan ret geldi.

Sezon başında takımın başına Jorge Jesus'u getiren ve iddialı transferler ile Süper Lig'deki şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğunu ortaya koyan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Süper Lig'in 14'üncü haftasında evinde Giresunspor'a 2-1 mağlup olsa da Dünya Kupası arasına lider girmeyi başaran Fenerbahçe'de bazı futbolcular ise ön plana çıkıyor.

Jesus'un takımın başına gelmesi ile birlikte ön plana çıkan isimler Enner Valencia, Emre Mor, İsmail Yüksek ve Arda Güler gibi genç isimler olurken, bu isimler arasında Ferdi Kadıoğlu da bulunuyor.

Takımda sağ bek, sol bek, hücum hattı olmak üzere birçok mevkide forma şansı bulan ve bunu başarıyla değerlendiren 23 yaşındaki oyuncunun yükselen performansı bu sezon Avrupa'nın da dikkatini çekti.

AVRUPA'NIN DEVLERİ FERDİ'Yİ İZLİYOR

Son olarak Inter ve Napoli'nin Giresunspor maçında Ferdi'yi izlediği ve scoutların genç oyuncunun performansına adeta hayran kaldığı iddia edilmilşti. Öte yandan Ferdi'nin talipleri yalnızca Serie A ile sınırlı değil. A Spor'un haberine göre; Ferdi İngiliz kulüplerinin de dikkatini çekmiş durumda. Ada'dan önemli kulüplerin devre arasına kadar sarı lacivertli kulübün kapısını çalacağı belirtildi.

Ferdi'nin talipleri bu kadarla da sınırlı değil. Genç oyuncunun yetiştiği ülke olan Hollanda'nın en büyük kulübü Ajax da Ferdi'yi yakından takip ediyor. Milli futbolcu için bir diğer talip ise İspanya La Liga'dan Sevilla. Sarı lacivertlilerin devre arasında Ferdi için önemli kulüplerle görüşmeler yapması bekleniyor.

JESUS GÖNDERMEK İSTEMİYOR

Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jorge Jesus için ise takımın vazgeçilmezlerinden birisi. Sezon başında takıma şampiyonluk hedefiyle gelen Jesus, bu hedef yolunda Ferdi'nin takımın çok önemli bir parçası olduğuna inanıyor. Portekizli çalıştırıcı olası bir transfer gelişmesinde Ferdi'nin takımda kalması yönünde görüş bildirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...