Domenec Torrent Süper Lig'de takım arıyor! İspanyol teknik direktör Beşiktaş - Sivasspor maçında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Domenec Torrent Süper Lig'de takım arıyor! İspanyol teknik direktör Beşiktaş - Sivasspor maçında

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'la Vodafone Park'ta karşılaştı. Galatasaray eski teknik direktörü Domenec Torrent de karşılaşmayı takip etti. Torrent'i tribünde görenlerin aklına "Süper Lig'de yeni iş mi arıyor?" sorusu geldi.

Galatasaray ile yolları bu sezon başında ayrılan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, Beşiktaş-DG Sivasspor karşılaşmasını izlemek üzere Vodafone Park’a geldi.

Geçtiğimiz günlerde eski kulübü Galatasaray’ı, imaj haklarının zarar gördüğü gerekçesiyle FIFA’ya şikayet eden Torrent, siyah-beyazlı ekibin Sivasspor mücadelesini tribünden takip ederken, kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen basın mensuplarına da poz verdi.

Galatasaray’ın başında 158 gün kalan ve 2’si Avrupa Ligi olmak üzere sarı-kırmızılı ekiple 20 maça çıkan 60 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...