Dorukhan Toköz: 21 yaşındayken dünyanın en büyük kulüpleri beni istiyordu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dorukhan Toköz: 21 yaşındayken dünyanın en büyük kulüpleri beni istiyordu

SPOR Haberleri

Trabzonspor, yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında Slovenya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Milli futbolcu Dorukhan Toköz takımdaki geleceği ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dorukhan, "21 yaşındayken dünyanın en büyük kulüpleri beni istiyordu. Beni izlemeye geldikleri maçta kıkırdağım koptu. Nasip olmadı" dedi.

Trabzonspor yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında Slovenya'da hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde Slovenya Futbol Federasyonuna ait sahada gerçekleştirilen antrenmanda, izinleri biten Larsen, Siopis, Kourbelis, Bakasetas, Bardhi ve Trezeguet de yer aldı.

34 kişilik kamp kadrosu bulunan Karadeniz ekibinde antrenmana sakatlığı bulunan Fernandez ile vize sorunu bulunan Hakan Yeşil, katılmadı.

30 DERECE SICAKTA SABAH İDMANI

Trabzonspor'un sabah çalışması 30 derece sıcaklıkta yapıldı. Teknik direktör Bjelica, takımın ısınmaya yönelik hareketlerini ağaçların gölgesinde yaptırdı.

Antrenmanın ikinci bölümünde ise sadece milli oyuncular çalıştı. Dün ve bugün kampa katılan milli oyuncular, kanatlardan gönderilen ortalara gol vuruşu yaptı. Oyuncular, sıcak havada zaman zaman su içerek serinlemeye çalıştı.

Dorukhan Toköz: 21 yaşındayken dünyanın en büyük kulüpleri beni istiyordu

Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

DORUKHAN TOKÖZ: DÜNYA DEVLERİ BENİ İSTİYORDU

Slovenya kampında beIN Sports'a konuşan milli futbolcu Dorukhan Toköz şunları söyledi:

"Beşiktaş'ta yaşadığım ilk sakatlıktan sonra bir daha futbola dönemeyeceğimi söylemişti birkaç doktor. Ben ondan sonra 2 tane şampiyonluk yaşadım, milli takımda formamı aldım. Geçen sezon yaşadığım sakatlıktan biraz erken döndüm, psikolojik olarak bu sezona daha iyi girmek için yaptım bunu. Sakatlık gerçekten çok zor, yediğiniz yemekten bile keyif alamıyorsunuz.

ARDA GÜLER YORUMU...

21 yaşındayken dünyanın en büyük kulüpleri beni istiyordu. Beni izlemeye geldikleri maçta kıkırdağım koptu. Nasip olmadı. Her oyuncu orada oynamak ister ama biraz hevesim kırıldı gibi. Türkiye'de kalsam daha iyi olacak diye düşünmeye başladım.

Arda Güler'i çok seviyorum. Çok efendi bir çocuk ve çok büyük bir yetenek. İnanılmaz bir gurur. İleride dememize izin vermeden şimdiden Real Madrid'e gitti. Ben ondan çok umutluyum. İnşallah her şey çok daha iyi olur onun için."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...