Dünya Kupası'nda parlarsa satılabilir! Şenol Güneş, N'Koudou yerine Nwakaeme'yi istiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya Kupası'nda parlarsa satılabilir! Şenol Güneş, N'Koudou yerine Nwakaeme'yi istiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, başkan Ahmet Nur Çebi'yle kadro yapılanmasını masaya yatırdı. Elinde çok etkili isimlerin bulunduğunu ifade eden Güneş yine de birkaç değişiklik istedi. Bu taleplerden en dikkat çekici olan Georges-Kevin N'Koudou - Anthony Nwakaeme değişikliği. Kamerun Milli Takımı'yla 2022 Dünya Kupası'nda top koşturacak olan 27 yaşındaki futbolcu devre arasında satılabilir! N'Koudou'nun sözleşmesi 2023'te bityor.

Beşiktaş'taki 2. döneminde çıktığı 3 maçta takımın eksiklerini tespit eden teknik direktör Şenol Güneş, transfer için ön raporunu vermişti. Başarılı çalıştırıcı; stoper, sol bek, sağ kanat taleplerine ek olarak sol kanatta da bir takviyenin gündeme gelebileceği kaydedildi.

KATAR'DA PARLARSA GİDER

Devre arasında büyük bir operasyona imza atmayı planlayan idarecilerin, sol kanat hattını takviye etmek için Kevin N’Koudou’yu gözden çıkarmaya sıcak baktığı ifade edildi. Teknik ekibin de ‘Satılabilir’ raporunu verdiği Kamerunlu oyuncunun Dünya Kupası performansından umutlu olan idareciler, sezon sonunda kontratı bitecek futbolcuyu Katar’daki dev turnuva sonrasında satmayı planlıyor.

Beşiktaş yönetiminin N’Koudou’yu gönderebilirse yerine getirmeyi planladığı isim ise Anthony Nwakaeme...

https://twitter.com/Besiktas/status/1594294861536051200

Dünya Kupası'nda parlarsa satılabilir! Şenol Güneş, N'Koudou yerine Nwakaeme'yi istiyor

NWAKAEME PİŞMANLIK YAŞIYOR

Geçen sezon Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyan isimlerden olan Anthony Nwakaeme, yeni sözleşme için 3.5 milyon euro istemiş ve indirime yanaşmamıştı. Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha takımına transfer olan 33 yaşındaki Nijeryalı yıldız, imzayı attığına pişman oldu.

Siyah-Beyazlılar’ın Nwakaeme için ara transfer döneminde resmi girişimde bulunmaya hazır olduğu ifade edildi.

PARADAN PULDAN GEÇTİ

Suudi Arabistan’da aradığını bulamayan Nwakaeme de kontratını feshedip Türkiye’ye dönmeye yeşil ışık yaktı. Al-Fayha ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan başarılı sol kanat oyuncusunun koşulların oluşması halinde sezonun ikinci yarısında Beşiktaş forması giymeyi çok istiyor. Deneyimli futbolcunun, Beşiktaş’a transferi halinde maaşında ciddi bir indirime gidebileceği ifade edildi.

Yüksek tekniği ve şık çalımları ile Süper Lig'e damga vuran Nijeryalı yıldız, Bordo-Mavili formayla çıktığı 145 maçta takımına 47 gol ve 40 asistlik katkı sağlamıştı.

Dünya Kupası'nda parlarsa satılabilir! Şenol Güneş, N'Koudou yerine Nwakaeme'yi istiyor

GHEZZAL'İN NE ZAMAN DÖNECEĞİ BELİRSİZ

Bu sezona iyi başlayan ancak sakatlığından dolayı ameliyat olmak zorunda kalan Rachid Ghezzal, Beşiktaş teknik heyeti tarafından dört gözle bekleniyor.

ABD’de 8 Kasım’da operasyon geçiren ve İstanbul’a dönen futbolcu, bireysel çalışmalara başladı. Rehabilitasyon ve tedavi süreci kapsamında özel çalışmalar gerçekleştiren Cezayirli oyuncunun, sahalara dönüş sürecinin bu çalışma döneminde netlik kazanacağı ifade edildi.

Milliyet'te yer alan Ghezzel haberine göre, Ayak tabanında metatars kemiklerinde ağrılar oluştuğu ve bunun sonucunda sıkıntı çektiği için operasyon geçiren Beşiktaş’ın yıldız isminin yine de 2-3 aylık bir bekleyişin ardından hazır hale gelebileceği vurgulandı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de en güvendiği isimler arasında yer alan Ghezzal’in dönüşüyle Beşiktaş adeta ara transfer döneminde bir futbolcu kazanmış gibi olacak. Siyah-beyazlı yönetim de Cezayirli futbolcunun iyileşme sürecini sağlık kurulundan yakından takip ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...