Dursun Özbek'ten Talisca ve Icardi açıklaması! Galatasaray'dan çifte bomba

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten Talisca ve Icardi açıklaması! Galatasaray'dan çifte bomba

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da oynayan Anderson Talisca'nın yeni sezonda kiralık olarak Galatasaray'a transfer olacağı iddia ediliyor. Konuyla ilgi açıklama yapan Dursun Özbek, kafalarda soru işareti bıraktı.

Yaz transfer döneminde yıldız isimlere yönelen Galatasaray'ın Anderson Talisca ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Cristiano Ronaldo ile birlikte Al-Nassr'da oynayan Brezilyalı yıldızın yeniden Avrupa'da oynamak istediği ve kiralık olarak Süper Lig'e transfer olacağı öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Talisca ile ilgileniyor musunuz?" sorusuna "Talisca benim bildiğim listemizde yok ama Erden'in kapalı listesinde varsa bilemem." cevabını verdi.

Dursun Özbek'ten Talisca ve Icardi açıklaması! Galatasaray'dan çifte bomba

DURSUN ÖZBEK'TEN ICARDI AÇIKLAMASI

PSG'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray'da Dursun Özbek, transferle ilgili son durumu anlattı.

Yeni sezonda da Arjantinli golcü ile devam etmek istediklerini dile getiren Özbek, "Mauro Icardi, bir transfer başarısı. Düşünün ki, Icardi'nin yıllık maaşı 750 bin euro. Icardi, 8 milyon euro'ya oynadı ama Galatasaray'ın payı 750 bin euro'ydu. Bir transfer başarısı. Uyumu da çok iyi oldu, çok yakıştı. Icardi konusunda çalışmaları kapalı tutuyoruz. Çok konuşmak istemiyoruz. Takımda tutmayı Erden istiyor, ben istiyorum, taraftar istiyor... Sponsorlar da destek vermek için hazır." ifadelerini kullandı.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...