Edin Visca bireysel çalışmalara başladı, Dünya Kupası'ndan sonra dönüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Edin Visca bireysel çalışmalara başladı, Dünya Kupası'ndan sonra dönüyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın eksikliğini en çok hissettiği isim olan Edin Visca, 2 buçuk aylık bir aranın ardından takıma katılmaya hazırlanıyor. 2. haftada kolu kırılan Boşnak yıldız taraftara müjdeyi verdi.

Trabzonspor'da Edin Visca sevinci... Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Hatayspor maçında kolunun üzerine düşen ve kırık nedeniyle ameliyat edilen Visca, bireysel çalışmalara başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden Instagram paylaşımı yapan Boşnak yıldızın 2022 Dünya Kupası arasında hazır olması bekleniyor. 12 Ağustos'tan beri takımdan ayrıl kalan 32 yaşındaki forvet bu sezon 3 maçta 196 dakika oynayabildi.

TRABZONSPOR KAFİLESİ BELGRAD'DA

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta mücadelesinde yarın Sırbistan'ın Kızıl Yıldız takımına konuk olacak Trabzonspor, Belgrad'a indi.

Trabzonspor'da kart cezalısı Maxi Gomez, ameliyat edilen Dorukhan Toköz ile sakatlıkları nedeniyle UEFA listesinde bulunmayan Serkan Asan, Bruno Peres ve Edin Visca kadroda yer almıyor. Soğuk algınlığı geçiren Naci Ünüvar da kadrodan çıkartıldı.

Sakatlıkları düzelen Djaniny Semedo ile Abdülkadir Ömür de kafileyle birlikte Sırbistan'a geldi.

22 KİŞİLİK KADRODA KİMLER VAR?

Karadeniz ekibinin 22 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Hakan Aydın, Jens Stryger Larsen, Vitor Hugo, Stefano Deanswil, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Gbamin, Doğucan Haspolat, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Abdulkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Montassir Lahtimi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Djaniny Semedo ve Umut Bozok.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1585268006359277569   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...