Emil Breivik'in menajeri İstanbul'da! Galatasaray'dan devre arası transfer operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Emil Breivik'in menajeri İstanbul'da! Galatasaray'dan devre arası transfer operasyonu

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray yönetimi geçtiğimiz yaz transfer görüşmeleri yürüttüğü Emil Breivik dosyasını yeniden açtı. Norveçli orta sahanın menajeri İstanbul'a geldi. Trabzonspor'un da bu transfer için masada olduğu iddia ediliyor.

Norveç'in Molde takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emil Breivik'e Süper Lig yolu göründü. İsmi Galatasaray'la anılan Norveçli futbolcunun menajeri transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi.

Devre arasında orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Breivik'in menajeri Jim Solbakken'i İstanbul'a davet etti. Norveçli menajer TRT Spor'a, "Şu an için takım ismi vermem doğru olmaz" açıklamasını yaptı.

GALATASARAY'IN İLGİSİ YENİ DEĞİL

Breivik, Galatasaray'a karşı oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off maçlarının ikisinde de ilk 11'de yer aldı. 2-1 Galatasaray galibiyetiyle sona eren İstanbul'daki maçta 76. dakikada oyundan çıkan Breivik, ilk yarının uzatma anlarında istifra etmişti.

Emil Breivik'in menajeri İstanbul'da! Galatasaray'dan devre arası transfer operasyonu

1.80 boyundaki oyuncunun piyasa değeri 4 Milyon Euro. 

TRABZONSPOR DA İSTİYOR

Solbakken, transfer için hangi takımla görüştüğünü ise açıklamadı ama Trabzonspor medyası Bordo-Mavili yönetimin de bu transfer için masada olduğunu yazdı.

Molde'yle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emil Breivik, bu sezon çıktığı 42 maçta 12 gol attı 10 da asist yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...