Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı! Arda Turan ve Selçuk İnan'ı örnek gösterdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı! Arda Turan ve Selçuk İnan'ı örnek gösterdi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, daha önce futbolcu olarak hizmet ettiği Galatasaray hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, en büyük hedefinini Avrupa'da takım çalıştırmak olduğunu söyledi.

Asist Analiz'e konuşan Belözoğlu, Galatasaray'ı çalıştırmayı düşünmediğini de belirtirken "Ne benim Galatasaray'a ne de Galatasaray'ın bana ihtiyacı var. Galatasaray'ın içinden yetişmiş Okan Buruk gibi başarılı bir teknik adam var. İleride inşallah Selçuk İnan, Arda Turan gelir. Benim gönlümdeki takım Fenerbahçe" açıklamalarını yaptı.

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı! Arda Turan ve Selçuk İnan'ı örnek gösterdi

EMRE BELÖZOĞLU: İLERİDE İNŞALLAH SELÇUK İNAN, ARDA TURAN...

Galatasaray'ı çalıştırır mısınız? sorusunu da cevaplayan Emre Belözoğlu, "Büyük sözler söylemek, büyük laflar söylemek doğru değil diye cevap vermiştim" daha önce... Benim Galatasaray'ı çalıştırmak gibi bir niyetim yok. Galatasaray'ın içinden yetişmiş Okan Buruk gibi başarılı bir teknik adam var. İleride inşallah Selçuk İnan, Arda Turan... Benim gönlümdeki takım Fenerbahçe. O gün verdiğim cevabı speküle ettiler. Ne benim Galatasaray'a ne de Galatasaray'ın bana ihtiyacı var. Zaten Türkiye'ye gelirken tercih yaptım ve bu tercihten çok mutluyum. Şu an Fenerbahçe'yi de çalıştırma gibi düşüncem yok. Başakşehir ile başarılı olup Avrupa gitmek istiyorum. Fenerbahçeli Emre oldum ben zaten... Yarın bir gün yollarımız kesişirse, bu Fenerbahçe olsun isterim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...