Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a açık mesaj: Hayat ne getirir bilemeyiz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig ekibi Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'da çalışmak ister misiniz? sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti. Belözoğlu, UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadığı eski takımı için ilginç bir açıklama yaptı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu,  TRTSpor'da yayınlanan Daha Daha programına konuk oldu.

Merak edilen soruları cevaplayan Belözoğlu, 'Galatasaray'ı çalıştırmak ister misiniz?' sorusuna "Hayat ne getirir bilemeyiz, büyük konuşmaktan yana değilim ama Galatasaray’ın başında Okan Buruk’tan sonra Arda Turan’ı, Selçuk İnan’ı görmek isterim. Onları oraya daha çok yakıştırırım. Türkiye'de bir gün büyük takım çalıştıracaksam Fenerbahçe olmasını isterim." ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU: 22 YAŞINDA TANIŞMIŞ OLSAYDIM...

Öte yandan kısa bir süre formasını giydiği Atletico Madrid günlerine de değinen Belözoğlu, "32 yaşında tanıştığım Atletico Madrid serüveniyle 22 yaşında tanışmış olsaydım, o zaman Türkiye’ye dönmezdim. 38 yaşına kadar rahatlıkla Avrupa’da oynayabilirdim." dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...