Enes Ünal Fenerbahçe'nin intikamını aldı! Türk golcü Sevilla'yı yıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enes Ünal Fenerbahçe'nin intikamını aldı! Türk golcü Sevilla'yı yıktı

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın 26. haftasında oynanan Getafe - Sevilla maçında Enes Ünal rüzgarı esti. Türk golcü geçen hafta Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nden eleyen Endülüs ekibinin ağlarını sarsarak galibiyette pay sahibi oldu.

La Liga'da oynanan 26. hafta maçında Getafe, evinde konuk ettiği Sevilla'yı 2-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Ev sahibi ekibinde galibiyeti getiren golleri 50.dakikada Münir El Haddadi ve 90+5'te Enes Ünal kaydetti. Getafe, bu galibiyetle puanını 29'a çıkararak 13. sıraya yükselirken, Sevilla ise 28 puanla 14. sırada kaldı.

Enes Ünal Fenerbahçe'nin intikamını aldı! Türk golcü Sevilla'yı yıktı

ENES ÜNAL SEVILLA'NIN UMUTLARINI YIKTI

Karşılaşmanın son bölümlerinde beraberlik sayısı için bastıran Sevilla, son dakikada Enes'in attığı gol sonrası adeta hayal kırıklığına uğradı. Takımının en golcü futbolcusu olan ve La Liga'da gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Enes, bu sezon ligdeki gol sayısını 13'e çıkardı. Enes, ligdeki oynadığı son 7 maçta 8 kez fileleri havalandırmayı başaran Enes, takımının yükselişinde pay sahibi oldu.

Enes Ünal'ın Getafe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar sürüyor. 2020 yaz transfer döneminde 9 milyon euro bedelle bonservisi alınan Enes, 95 resmi maçta 35 gol attı. 

GETAFE - SEVILLA (2-0 MAÇ ÖZETİ İZLE)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...