Enner Valencia Süper Lig'de 5 maçta 7 gole ulaştı! Kariyer sezonunu yaşıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Enner Valencia Süper Lig'de 5 maçta 7 gole ulaştı! Kariyer sezonunu yaşıyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, 5-0'lık Alanyaspor maçını da boş geçmedi ve bu sezon Süper Lig'de 5 maçta 7 gole ulaştı. Kayserispor maçında kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemyen 32 yaşındaki yıldız bu sezon tüm kulvarlarda 11 maçta 8 gol, 2 asistle oynuyor.

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia, Süper Lig’de gol sayısını 7’ye çıkardı.

Bu sezon taraftarın sevgilisi haline gelen 32 yaşındaki forvet, Alanyaspor maçını da boş geçmedi. 70. dakikada Lincoln’ün pasında ceza sahası içinde yaptığı vuruşla topu ağlara gönderen Valencia, takımını 4-0 öne geçiren golü atarken, Spor Toto Süper Lig’de toplam gol sayısını 7’ye yükseltti. Valencia'nın ligde 2 de asisti var.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

5-0'lık galibiyet ardından yayıncı kuruluşa konuşan Enner Valencia, "Aile hayattaki en önemli şey. Fenerbahçe ile bu sezon büyük bir aileyiz. Her maç, her idman bunu oluşturuyoruz. Önemli bir maç kazandık. Bu sezon hedeflerimize ulaşmak için böyle devam etmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİLEN STOPER HENRİQUE'DEN 2. GOL

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor mücadelesinde sarı-lacivertli Gustavo Henrique ikinci golünü attı.

Brezilyalı stoper daha önce Dinamo Kiev ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetmiş ve 1 asist yapmıştı. 29 yaşındaki futbolcu, 17. dakikada sol taraftan yapılan ortada Arao’nun geriye aşırttığı topa yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek sarı-lacivertli formayla 2. golünü attı.

Enner Valencia Süper Lig'de 5 maçta 7 gole ulaştı! Kariyer sezonunu yaşıyor

MAÇI 39 BİN 520 BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor mücadelesinde tribünleri 39 bin 520 biletli seyirci doldurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına destek verirken, yaklaşık 50 Alanyaspor taraftarı da takımını deplasmanda yalnız bırakmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...