Erden Timur Barış Alper Yılmaz için masaya oturdu! Sonraki satıştan yüzde 20 pay...

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Akşam

Galatasaray'da bu sezon oynadığı futbolla ayakta alkışlanan Barış Alper Yılmaz için Sarı Kırmızılı yöneticiler Keçiörengücü ile temaslara başladı.

Fatih Terim döneminde Keçirörengücü'nden 2.1 milyon euro'ya transfer edilen ve sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi konan Barış Alper Yılmaz için Sarı Kırmızılı yönetim harekete geçti.

BARIŞ ALPER RÜZGARI

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor... Sezonun ilk skor katkılarını Şampiyonlar Ligi elemelerinde Olimpija Ljubljana eşleşmesinde 1'er asistle veren Yılmaz, 2024'te başka bir kimliğe büründü. 

Erden Timur Barış Alper Yılmaz için masaya oturdu! Sonraki satıştan yüzde 20 pay...

18 Ocak tarihinde kupadaki Ümraniyespor maçında bu sezon ilk kez fileleri havalandıran 23 yaşındaki başarılı kanat/forvet, gol atmaya devam ediyor... Başakşehir karşısında Kerem Aktürkoğlu ile birlikte sağ ve sol kanatta değişmeli oynayan Barış Alper Yılmaz, kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig maçında ağları sarstı. 

EKTRA ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Barış Alper Yılmaz'ın zirveye çıkan bu performansının altında ise sezon başından beri yaptığı ekstra idmanlar yatıyor. Yılmaz, antrenmanlardan sonra takımdan ayrı şut ve pas çalışmaları yapıyor. 23'lük yetenek, fizik gücünü daha da yukarı çıkarmak için de büyük bir uğraş veriyor. Yılmaz'ın kendine ait de bir analiz ekibi de var. Genç oyuncu, analiz ekibinin saha içinde belirlediği eksikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu ekip çalışması da Yılmaz'ın grafiğini yukarı çıkarmasına yardımcı oluyor.

GALATASARAY YÜZDE 20'LİK PAYI ALMAYA ÇALIŞIYOR

Piyasa değeri yaklaşık 7.5 milyon euro olan joker, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2027 yılının haziran ayında bitiyor. İtalyan ve İngiliz ekipleri genç oyuncu ile çok yakından ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon ücreti 10 milyon TL'ye çıkartılan milli yıldıza yüzde yüzün üzerinde bir zam yapmayı düşünüyor. Galatasaray Yönetimi ayrıca Barış Alper'in eski kulübü Ankara Keçiörengücü'nde olan yüzde 20 payı da almaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı Yönetim, kısa süre içinde girişimlere başlayacak...

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...