Erden Timur: Galatasaray'ı Avrupa şampiyonu yapıp Icardi gibi 2-3 isim daha alacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur: Galatasaray'ı Avrupa şampiyonu yapıp Icardi gibi 2-3 isim daha alacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Sarı-Kırmızılı camiayı ve taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Timur, "Hayalimiz tekrar Avrupa şampiyonu olmak. Belki bu sene Avrupa'da final oynayıp şampiyon olacağız. Mauro Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz." dedi. 

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg'te Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk oldu. Timur, tüm dünyada ses getiren transferlerin Avrupa şampiyonluğu için olduğunu söyledi.

Mauro Icardi seviyesinde 2-3 futbolcu daha alacaklarını söyleyen Sarı-Kırmızılı idareci, "Hayalimiz tekrar Avrupa şampiyonu olmak. Belki bu sene Avrupa'da final oynayıp şampiyon olacağız. Mauro Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz." dedi. 

"ANGELİNHO GALATASARAY TARAFTARI GİBİ"

Erden Timur, Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiralanan sol bek Angelinho transfer sürecine ilişkin ilgi çekici bir detay paylaştı:

"Angelino transferinde Leipzig'in CEO'su, 'Angelino, başka takımlardan bizim verdiğimiz maaştan çok daha yüksek teklif aldı, biz de kalmasını istiyorduk ama sanki çocukluğundan beri Galatasaray'dan teklif bekliyormuş gibi davrandı' diye bir şey söylemiş."

Tasavvufa ilgisiyle de tanınan Timur "Asıl cömertlik, kötü bir huyunu inandığın şey için değiştirmektir. Ben mesela Allah'ı mutlu etmek için bir tane kötü huyumu değiştirmeye çalışırım" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1683217249031663617

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...