Erden Timur, Hakim Ziyech ve Zaniolo transferinin perde arkasını ilk kez açıkladı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur, Hakim Ziyech ve Zaniolo transferinin perde arkasını ilk kez açıkladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, yıllık olağan mali genel kurul toplantısında Nicolo Zaniolo transferinin 5 yıl vadeyle yapıldığını ve Chelsea forması giyen Hakim Ziyech'in 3 dakika gecikme nedeniyle PSG'ye transferinin iptal olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Hakim Ziyech ve Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısında konuşan Timur, Nicolo Zaniolo transferinin perde arkasını anlatırken Hakim Ziyech'in PSG'ye transferinin de son dakikada gerçekleşmediğini anlattı.

Erden Timur, Hakim Ziyech ve Zaniolo transferinin perde arkasını ilk kez açıkladı!

ERDEN TİMUR: ZIYECH TRANSFERİ 3 DAKİKA İLE YETİŞMEDİ

Devre arası Roma'dan alınan Nicolo Zaniolo transferinin detaylarını paylaşan Erden Timur, "Zaniolo biz almadan 6 gün önce 29+4 milyon euro'ya Bournemouth'a satılmıştı. Son gece, 5 yıl vadeyle ilk ödemesi kasım ayında olmak üzere yarı fiyatına 15 milyon euro'ya biz aldık. Nasıl aldık diye sorarsanız, transferin son gününde ya oyuncunun son anda vazgeçtiği ya da kulübün son anda vazgeçtiği isimlere bakıyorduk. Öyle durumlarda travmatik bir şey oluyor. Oyuncu kulübe, kulüp oyuncuya küsüyor. 2 tane böyle oyuncu bulduk. Bir tanesi tekrar kulübünde kaldı. Hakim Ziyech'i PSG 3 dakika ile yetiştiremedi." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Galatasaray'ı Dünya'nın en büyük 10 kulübü arasına sokmak istediklerini belirten Erden Timur,bu sezon oluşturulan kadro maliyetiyle ilgili "2013-14 sezonu Chedjou, Gökhan Zan, Melo, Bruma, Alex Telles, Engin Baytar, Eray İşcan, Umut Gündoğan, Ontivero, Veysel Sarı.. Burasıyla aynı parayı harcadık biz." yorumunda bulundu.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...