Erden Timur son durumu açıkladı! Angelino, Icardi ve Paredes transferleri ne durumda?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Avusturya kampında soruları cevapladı. Transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren Timur, Paredes ve Icardi'nin son durumu anlattı.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da gözler Mauro Icardi ve Leandro Paredes transferlerine çevrildi.

İki Arjantinli oyuncuyu yeni sezonda kadrosunda görmek isteyen Sarı-kırmızılılar, transferde büyük bir aşama kaydetti.

Bugün kampta soruları cevaplayan Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Angelino, Icardi ve Paredes ile yürütülen görüşmelerle ilgili son durumu paylaştı.

ERDEN TİMUR: BİTTİ DİYEMEYİZ

Kulüpler ve menajerlerin sürekli Galatasaray'ın sosyal medya sayfalarını takip ettiklerini belirten Erden Timur, "Toplamda 6 bin, 50 bin twit Avrupa kulüplerinde yok. Bu da onlara söyle bir mesaj oluşuyor; 'Çok büyük bir baskı var.' bunu da sürekli duyuyoruz. Bu da işi uzatıyor." ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi için görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Timur, "PSG, Icardi için rakamda belli bir seviyeye düşmeye başladı. Bir aşamaya gelinmek üzere, bitti diyemeyiz. Uğraşıyoruz. Çok büyük rakamlar." dedi.

ERDEN TİMUR: ANGELINO'DA BELLİ BİR NOKTAYA GELDİK

Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de forma giyen sol bek Angelino ile belli bir noktaya geldiklerini belirten Erden Timur, Paredes için de "Diğer takımlarından gelecek teklifleri de bekliyor. Ona göre hareket ediyoruz." görüşlerini aktardı.

ERDEN TİMUR'DAN TALISCA AÇIKLAMASI

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr forması giyen anderson Talisca hakkında da konuşan Timur, "Talisca yüksek maaş alan bir oyuncu. Bizim karşılamamız mümkün değil. Maaşı düşük olacaksa Talisca'yı tabii ki isteriz." dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...