Erdoğan'dan şampiyon Trabzonspor'a tebrik mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan'dan şampiyon Trabzonspor'a tebrik mesajı

SPOR Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'u sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

38 yıllık hasretin ardından Karadeniz fırtınası Trabzonspor, şampiyonluk hasretine son verdi. Bu gelişmenin ardından şampiyonluk coşkusu dört bir yanda sürerken, Cuumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor’u yaptığı bir paylaşım ile tebrik etti.

Erdoğan'dan şampiyon Trabzonspor'a tebrik mesajı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor’u yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımda, “Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...