Eren Aydın kendi yazdı kendi söyledi... Galatasaray kampında rapçi futbolcu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Eren Aydın kendi yazdı kendi söyledi... Galatasaray kampında rapçi futbolcu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray altyapısından yetişen ve bu yaz A Takım'la kampa giden 19 yaşındaki santrfor Eren Aydın, Avusturya kampında söylediği rap şarkıyla sosyal medyada ismini duyurdu. Eren Aydın söylediği rap şarkının sözlerini kendisi yazmış...

Galatasaray sezon hazırlıklarını Avusturya kampıyla sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, 2. etap kampına altyapıdan yetişen 7 genç ismi de götürmüştü. O isimlerden biri olan Eren Aydın, rap performansıyla sosyal medyanın gündemine girdi.

ÜMİT DAVALA'NIN İZİNDE!

19 yaşındaki santrfor Eren Aydın, antrenman sonrası takım arkadaşlarına rap şarkısı söyleyerek keyifli anlar yaşattı. Yunus Akgün'ün çekip sosyal medyada paylaştığı performans beğeni topladı.

Hatırlanacağı gibi Galatasaray'ın eski yıldızlarından ve yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala, Almanya'da bir rap kasedi çıkarmıştı. Ryan Babel ise geçen yaz YouTube'da rap parçalarını dinleyicilerin beğenisine sunmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...