Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'u krizden çıkardı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'u  krizden çıkardı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Asbaşkan seçildikleri hafta Doğan’ın katkısıyla 12 milyon avro ödeyerek transfer yasağı, Avrupa’dan men gibi cezalardan kurtulduklarını açıkladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, dünü ve bugünü değerlendirdi. Başkan Ertuğrul Doğan’dan övgüyle bahseden Kafkas “Kongre sonrası 3-4 aylık dönemde ödenen meblağ 35 milyon avro. 15 milyonu sponsor ve reklam geliri. Geri kalanı ise başkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Eğer seçildiğimiz hafta başkanın desteği ile 12 milyon avro ödenmeseydi facia olurdu. Serbest kalan oyuncular, UEFA’dan alınacak cezalar, Avrupa’dan men, transfer yasağı gibi” diye konuştu.

YILDIZLARLA OLMAYABİLİR

Kulübün dergisine konuşan Kafkas, Geçen sezon kadro planlamasında hata yaptıklarını ve bundan çok büyük dersler aldıklarını belirterek başarı için bazen radikal kararlar almanın önemli olduğuna vurgu yaptı. Kafkas, “İstediğiniz kadar iyi kadro oluşturun, takımı yıldızlarla doldurun, başarılı olacağınızın bir garantisi yoktur. Biz 2018’de en iyi oyuncularımızı satarak tıkanmanın önüne açtık ve ardından şampiyonluk ve dört kupa kazandık” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...