Eski yıldızlardan Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'a övgü dolu sözler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eski yıldızlardan Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'a övgü dolu sözler

SPOR Haberleri

Hakan Çalhanoğlu ile İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek. İki oyuncuya eski yıldız futbolculardan övgüler geldi. Vitor Baia, Çalhanoğlu ve Gündoğan'ın çok kaliteli olduğunu söyledi. Patrick Vieira de iki ismin de üst düzey performans sergilediğini belirtti.

İstanbul Yenikapı'da bugün yıldızlar geçidi yaşandı. Dünyaca ünlü eski futbolcular, Şampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvası'nda maç yaptı. Ardından her biri açıklamalarda bulundu.

"İKİSİ DE MAÇIN GİDİŞATINI DEĞİŞTİREBİLİR"

Portekizli eski kaleci Vitor Baia, konuşmasında Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek iki Türk futbolcudan övgüyle bahsetti. Baia, Inter Milan'daforma giyen Hakan Çalhanoğlu ile Manchester City'nin topçusu İlkay Gündoğan’ın mükemmel oyuncular olduğunu söyledi. Vitor Baia "Herkes onları tanıyor. İkisi de her an maçın gidişatını değiştirebilecek kalitede. Çünkü ceza sahası dışından mükemmel şutlar çekiyorlar. Çok kaliteliler" dedi.

Eski yıldızlardan Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'a övgü dolu sözler

"ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ KARİYERİN ZİRVESİ"

"Şampiyonlar Ligi’nde oynamak sana nasıl hissettirdi?" sorusuna Baia “Harika. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak bütün oyuncuların kariyerlerinin zirvesidir. Görmek istediğimiz şey bu, bunun için oynuyoruz” cevabını verdi.

"HAKAN VE İLKAY ÖZEL YETENEKLERE SAHİP"

Fransız teknik direktör ve eski futbolcu Patrick Vieira ise Çalhanoğlu ve Gündoğan'ın özel yeteneklere sahip kilit oyuncular olduğunu belirtti. Vieira "İki oyuncu için de takımlarının teknik anlamda liderleri diyebiliriz. İkisini de finalde izlemek için sabırsızlanıyorum. İlkay Gündoğan'a baktığımızda takımı için çok önemli goller attığını görüyoruz. Diğer tarafta da Hakan'ın Inter'de iyi bir performans gösterdiğine şahit oluyoruz" diye konuştu.

"BU ÜLKEDE FUTBOL BÜYÜK BİR TUTKU"

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalini değerlendiren Vieira, "Futbolu çok seven bir şehirdeyiz. Bu ülkede futbol için büyük bir tutku var. Çok güçlü iki takım finalde karşılaşacak. Çok güzel bir futbol izleyeceğimize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Eski yıldızlardan Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'a övgü dolu sözler

"İKİ TAKIMI DA DESTEKLEYECEĞİM"

Futbolculuk kariyerinde Manchester City ve Inter'de de görev yapan eski Fransız milli orta saha oyuncusu Vieira "İki takımda da oynadığım için şanslıyım, harika zamanlar geçirdim. Inter'de şampiyonluklar kazandık. Çok iyi insanlarla tanışma fırsatım oldu. Diğer tarafta da kariyerimi bitirdiğim Manchester City var. İki ekip de benim için çok şey ifade ediyor. Bu yüzden tribünde oturup iki takımı da destekleyeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...