Fatih Karagümrük Pirlo'yla yollarını ayırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Karagümrük Pirlo'yla yollarını ayırdı

SPOR Haberleri

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük sezon bitimine birkaç hafta kala teknik direktör Pirlo ve ekibiyle yollarını ayırdığını duyurdu.

Sezon sonuna haftalar Süper Lig'den bir ayrılık haberi geldi. Fatih Karagümrük SK'den yapılan açıklamada, "Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik" ifadelerine yer verildi.

Süper Lig ekibi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sezon devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonunda kadar izin verdik. Kulübümüz bu süreci en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır."

Fatih Karagümrük Pirlo'yla yollarını ayırdı

Fatih Karagümrük ile 31'i Süper Lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere toplam 34 resmi karşılaşmaya çıkan Pirlo, 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. İtalyan çalıştırıcı Süper Lig'de de 38 puan topladı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...