Fatih Tekke futbolculuk döneminde Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu iddia etti

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Fatih Tekke futbolculuk döneminde Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu iddia etti

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Teknik direktör Fatih Tekke, Galatasaraylılar'ı şaşırtan Icardi'den sözleriyle gündeme geldi. Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü "Ben ondan daha yetenekliyim. Icardi inanılmaz iyi ama özellik olarak saydığın zaman tabi ki benden aşağıda kalır" dedi.

Trabzonspor'un unutulmaz golcülerinden Fatih Tekke, aktif futbolculuk döneminde Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu iddia etti. Son olarak Süper Lig'de İstanbulspor'u çalıştıran teknik direktör Fatih Tekke'nin Kuzey Ekspres gazetesine yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

"BENDEN AŞAĞIDA KALIR" 

Tekke, "Ben ondan daha yetenekliyim. Icardi inanılmaz iyi ama özellik olarak saydığın zaman tabi ki benden aşağıda kalır. Şimdi Galatasaraylılar kızacak bize ama gerçek bu. Orada Torreira var. Allah ona biraz hız biraz daha boy vermiş olsa bambaşka olurdu. Aynı şekilde Muslera var o da çok özel bir oyuncu. Fenerbahçe'den Tadic ve Ferdi var. İsmail Yüksek de son dönemde çok iyi." dedi.

Fatih Tekke futbolculuk döneminde Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu iddia etti

Mauro Icardi Süper Lig'de sezona 10 maçta 10 golle başladı, 2 de asist yaptı.

TRABZONSPOR SÖZLERİ

Tekke, Trabzonspor'a bir gün geldiğin zaman başarısız olma korkun olur mu? sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Benim hayatta korkularım çok net ve bellidir. Korkuyu tanımlamam da nettir. Allah'a karşı bir korkumuz var onun haricinde tedirgin olduğun, endişeli olduğun anlar her an olabilir. Trabzonspor değil, oynadığın herhangi bir hala saha maçında da yenilme endişesi duyabilirsin. Bu gayet normal bir şey. Kuracağım ekibimle beraber şuan her işin altından kalkabilecek seviyedeyiz diye düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...