Fener coştu bir kere! Kayserispor'a gol yağdırdı

Fener coştu bir kere! Kayserispor'a gol yağdırdı

SPOR Haberleri

İsmail Kartal'ın takımı Zajc, Rossi, İrfan Can, Arda Güler'in golleriyle farka gitti. Bir de asist yapan İrfan futboluyla parmak ısırttı. Devler Ligi'ni kovalayan ve son 7 karşılaşmasından 6 galibiyet 19 puan çıkaran Kanarya (maç fazlasıyla) ikinciliğe yerleşti.

UĞUR AKTAN

Süper Lig’de son haftalarda çıkışa geçen ve ikinci sırayı alarak Şampiyonlar Ligi ön elemesine kalabilmek için iddialı bir konuma gelen Fenerbahçe, kupadan elenmesine neden olan Kayserispor’a konuk oldu. İsmail Kartal’ın takımı son dört haftadır mağlup olan rakibini güzel bir oyun sonrasında 4-0 mağlup etmeyi başardı ve önümüzdeki hafta oynanacak derbi öncesinde moral depoladı.

ZAJC PERDEYİ AÇTI

Maçta gol perdesi karşılaşmanın 16. dakikasında açıldı. Serdar’la başlayan atakta direk dibinde topla buluşan sezonun formda ismi Zajc takımını öne geçirdi: 1-0. 37’de Emrah Başsan’ın harika frikiğinde Altay golü önledi. İlk yarının son anlarında İrfan Can’ın pasını göğsüyle düzeltip düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Diego Rossi farkı ikiye çıkardı: 2-0.

ARDA GÜLER KAPATTI

İkinci yarıda iki farklı skorun da etkisiyle rahat bir oyun sergileyen İsmail Kartal’ın öğrencileri sık sık rakip kalede gözüktü. 54’te İrfan Can Kahveci’nin ceza sahasının dışından harika şutu farkı üçe çıkardı: 3-0. Maçta son sözü ise 75'te oyuna giren oyuna giren genç oyuncu Arda Güler söyledi ve Fenerbahçe zor geçmesi beklenen deplasmandan farklı galibiyetle ayrıldı: 4-0.

İKİNCİ ADAM OLMAM

Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal düşük tempoda oynamalarına rağmen farklı bir skor elde ettiklerini söyledi. Kartal “Fenerbahçe sizinle çıkışa geçti” sözlerine “Çok fazla ‘bu işleri ben yaptım’ demem. Başkanımızla yöneticilerimizle ahenk içerisinde takımı buralara getirdik” ifadelerini kullandı. Kartal geleceğiyle ilgili olarak da “Sezon sonuna kadar işimi iyi yapacağım. Sezon sonu kalır mıyım, ayrılır mıyım bilmiyorum. Ama ikinci adam olmayacağım. Bu kadar. Bitti” dedi.

DEPLASMAN GOLCÜSÜ

Diego Rossi, deplasmanlardaki dördüncü golünü Kayseri’de attı. Daha önce Hatay, Trabzon ve Alanya maçlarında ağları havalandıran yıldız futbolcu bütün gollerini deplasmanda kaydetti. Rossi “Takıma yardım etmek güzel bir his. Önemli olan galip gelmekti” dedi.

KADIN MAÇINDA SALDIRI

Kadınlar Ligi’nde Fenerbahçe, deplasmanda Amed Sportif’i 90+8’de penaltıdan bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Son saniyelerde taç atışı sırasında yapılan fiziksel müdahale ortalığı karıştırdı. Olaylarda Fenerbahçeli oyuncular taş ve krampon darbeleriyle yaralandı. Takım polis eşliğinde soyunma odasına girebildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...