Fenerbahçe dünya yıldızlarını İstanbul'a getiriyor! Ali Koç 5 transfer için kasayı hazırladı

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezonda kadro mühendisliğini sağlam kurmak isteyen Fenerbahçe, belirlediği 5 yıldızın transferi için hazırlıklara başladı. Kulüp başkanı Ali Koç'un bu kez transferde hata yapmak istemediği öğrenildi.
Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını zora sokan Fenerbahçe'de transfer sezonunun hareketli geçmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin ilk 11'de direkt oynayacak isimler üzerinde bir çalışma yaptığı ve transferleri ilk kampa yetiştirmek istediği konuşuluyor.
FENERBAHÇE'DEN 5 TRANSFER
Henüz Jorge Jesus ile yola devam edip etmeyeceği belli olmayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları yetkili isimler tarafından yürütülüyor. Kale pozisyonu için Dinamo Zagrep'ten ayrılması beklenen Dominik Livakovic'i almak isteyen yönetimin serbest statüye düşecek olan Ryan Kent ve Wilfried Zaha için de nabız yokluyor.
Ayrıca Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Jonathan Bamba'yı da listeye ekleyen Fenerbahçe'nin son olarak Udinese'de oynayan Brezilyalı stoper Rodrigo Becao için de teklif yapması bekleniyor.
ALİ KOÇ TRANSFERLERDE ETKİN ROL ALACAK
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un bu sezon yapılacak transferlerde etkin rol alacağı konuşuluyor. Özel olarak belirlediği bir ekiple karar veren Koç'un Avrupa'da ve ligde başarılı olacak bir kadro oluşturmak istediği öğrenildi. Jorge Jesus ile yola devam etmeyi planlayan yönetimin gelecek hafta yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.
BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR