Fenerbahçe için yeni kanat: Camiada Ekambi sesleri

- Güncelleme:
Fenerbahçe için yeni kanat: Camiada Ekambi sesleri

SPOR Haberleri

Cengiz Ünder ve Tete konusunda ciddi girişimlerde bulunan ancak yüksek maliyetler sebebiyle başka isimlere yönelen sarı lacivertliler, 30 yaşındaki Kamerunlu oyuncuda karar kıldı

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği devam ediyor. İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda üç takviye daha düşünen sarı lacivertliler kanada oyuncu bakıyordu. Bu bağlamda uzun süredir Tete ve Cengiz Ünder konusunda girişimler vardı. Hatta iki oyuncudan birinin alınmasına kesin gözüyle bakılırken farklı bir isimde karar kılındı. Yönetim, bonservisi Lyon’da bulunan sol kanat ve forvet özellikle Karl Toko Ekambi’nin transferini büyük ölçüde bitirdi. Otuz yaşındaki oyuncu için kulübüne 2 milyon avro civarında bir bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

KİMLER GİDECEK?

Bu arada Fenerbahçe’de yabancı fazlalığı sebebiyle bazı isimlerin elden çıkarılması gerekiyor. Kadroda bulunan ancak yeni sezon planlamasında görünmeyen Arao ile Henrique’ye kulüp bakılırken sakatlığı sebebiyle sahalara dönüşü Ekim ayını bulacak olan Lincoln’ün de sözleşmesinin askıya alınma durumu söz konusu. Crespo ve Rossi gibi isimler için de teklifler değerlendirme aşamasında. Yeni gelecek yabancıların durumuna göre kadro şekillenecek. Yerli oyunculardan da Samet Akaydın ve Serdar Dursun’a transferde kolaylık sağlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...